Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Nebi Hatipoğlu AK Parti ‘Vefa Buluşması’na katıldı

Nebi Hatipoğlu AK Parti ‘Vefa Buluşması’na katıldı
09.02.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl ve kırsal ilçe Yönetimleri  içerisinde çeşitli görevlerde yer almış, AK Parti’ye gönül veren partililer için Vefa Buluşması düzenledi.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, düzenlenen yemek organizasyonuna katılarak, partililerle bir araya geldi. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde fikir alışverişi yapılan organizasyonda konuşan Hatipoğlu, “Teşkilatımızın kuruluşundan itibaren çeşitli görevleri üstlenen ve gönül bağıyla hareket eden partililerimiz ile bir araya geldik. Her biriniz AK Parti için yürekten çalışan, vefa gösteren değerli yol arkadaşlarımızsınız. Bu zamana kadar AK Parti için yapmış olduğunuz tüm çalışmalar adına size teşekkür ediyorum dedi.

Şimdi önümüzde zorlu bir maraton var. Bu maratonda hep birlikte canla başla çalışacağınızdan hiçbir şüphem yoktur. Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum. İnşallah 31 Mart’tan sonra yapacağımız hizmetlerle sizleri mahçup etmeyeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.