Site Rengi

DOLAR 32,4056
EURO 34,7963
ALTIN 2.435,16
BIST 9.955,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

Nebi Hatipoğlu Beylikova ve Mihalıççık’ta sevgiyle karşılandı

Nebi Hatipoğlu Beylikova ve Mihalıççık’ta sevgiyle karşılandı
20.01.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşlarıyla birlikte ziyaret ettiği Mihalıççık’ta vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yürüttüğü seçim çalışmaları çerçevesinde ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Daha önce Alpu ilçesini ziyaret eden Hatipoğlu, buradaki programının ardından Mihalıççıklı vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla ilçe hakkındaki çözülmesi istenen konular hakkında bilgi alışverişi yapan Hatipoğlu, Cumhur İttifakı belediyeciliğinde tüm sorunların çözüleceği sözünü verdi.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu gerçekleştirdiği ziyarette, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Mihalıççık Belediye Başkan Adayı Halil Sami Barış ile birlikte vatandaşlara seslendi. Hatipoğlu, yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı birlikteliğinin ortaya güçlü bir hizmet anlayışı çıkardığını belirterek, “Öncelikle bize böyle bir karşılama töreni yaptığınız ve böyle bir ilgi gösterdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı Türkiye’nin geleceği ve bekası için çok önemlidir. Biz AK Parti veya Milliyetçi Hareket Partisi demiyoruz. Biz, ‘Cumhur İttifakı’ diyoruz. Biz şahsi düşünemeyiz. Bu bir davadır ve kimsenin şahsi düşünme şansı yoktur. Bizim ittifak olarak birlikte yapacağımız işler nettir. Seçimi kazanacağız ve inşallah hizmet için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Nebi Hatipoğlu buradaki ziyaretinin ardından Beylikova ilçesine giderek, AK Parti ‘nin Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Alp ile bir araya geldi. Hatipoğlu, Özkan Alp’ten Beylikova’da yapımı tamamlanan hizmetler hakkında bilgiler aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.