Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

Nebi Hatipoğlu seçim vaadini gerçekleştirdi

Nebi Hatipoğlu seçim  vaadini gerçekleştirdi

AK Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun seçim öncesi vaatlerinden olan Aşevlerinden ilki Emek Mahallesi İlbey Sokakta açıldı.

Aşevinin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel, milletvekili Ayşen Gürcan ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Açılışta konuşan Milletvekili Nebi Hatipoğlu, “Seçim vaatlerimizden olan aşevlerinden ilkinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Kurduğumuz Eskişehir Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla bu hizmeti sürdüreceğiz. Ben milletvekili maaşımı buraya bağışlıyorum, tabi ki sadece milletvekili maaşının yetmesi mümkün değil, eş, dost ve hayırseverlerin destekleriyle bu hizmeti yaşatacağız. Yardımlaşma ve dayanışma bizim kültürümüzde var. Bizim yaptığımız aşevine karşı çıkanları anlayamıyorum, karşı çıkanların akli melekelerinden şüphe ederim. Emek mahallesindeki aşevinden şimdilik 300 kişiye yemek dağıtacağız, buranın kapasitesi 1000 kişilik, bu rakama doğru ilerleyeceğiz” dedi. Hatipoğlu önümüzdeki süreçte Çamlıca mahallesinde de bir aşevi açacaklarını belirtti.

Törende konuşan milletvekili Ayşen Gürcan da, açılan aşevinin ihtiyacı olanların ihtiyacını gidereceğini, kadim kültürümüzde vakıf geleneğinin var olduğunu söyledi. Gürcan,  yerel seçimleri hatırlatarak seneye bu günlerde çok iyi çalışmaların olacağını kaydederek, Eskişehir’in AK Parti belediyeciliği ile tanışacağını ifade etti. Gürcan, aşevinin açılışına öncü olan milletvekili Nebi Hatipoğlu ve ailesine teşekkür etti. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın ise Eskişehir’e böyle bir hizmet yapılmasından dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, “ Türk-İslam toplumunda toplumsal dayanışmanın önemli bir yeri vardır. Bunların devamı olacaktır, Eskişehir’e hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Açılış kurdelesi Nebi Hatipoğlu ve törene katılanlar tarafından kesilerek aşevi gezildi.

Aşevinin açılışına ayrıca, Hatipoğlu ailesi, Ak Parti Belediye Başkan aday adayları Murat Özcan, Süleyman Ekşi, Ahmet Sivri, Erkan Koca, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Günyüzü Belediye Başkanı Menderes Turgut da katıldı. Açılış sonrası katılanlara yemek ikramı yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.