Site Rengi

DOLAR 32,5125
EURO 34,8747
ALTIN 2.440,45
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Odunpazarı’nda Değişim Şart

Odunpazarı’nda Değişim Şart
08.08.2023
A+
A-

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u sert bir dille eleştirdi. Kazım Kurt’un verdiği sözleri tutamadığını ifade eden Başkan Sezer, “2019 yılında Kazım Kurt’un vaatlerine inanarak onu destekleyen vatandaşlarımıza sesleniyorum, sizler de en iyi hizmeti almayı hak ediyorsunuz.” dedi.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u sert bir dille eleştirdi. Kazım Kurt’un verdiği sözleri tutamadığını ifade eden Başkan Sezer, “2019 yılında Kazım Kurt’un vaatlerine inanarak onu destekleyen vatandaşlarımıza sesleniyorum, sizler de en iyi hizmeti almayı hak ediyorsunuz.” dedi. Başkan Sezer yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. “2014 yılından bu yana Odunpazarı’mızda ne yazık ki hizmetsizlik aldı  başını gitti. Her seçim öncesinde projeler sunan, sonra bu projeleri tamamlamayıp, bana bir şans daha verin bu sefer yapacağım, diyerek milletimizi beklentiye sokanlar bugün Eskişehir’in ve Odunpazarı’nın gelişmemesinde de en önemli etken olmaktadır.

En pahalı şebeke suyunun kullanıldığı, en pahalı ulaşım ücretinin kullanıldığı Eskişehir’de, ilçelerimizin sokaklarından, parklarına kadar her yerde geri kalmış belediyecilik anlayışının örnekleri görünmektedir. Bütçesinin büyük bir kısmını yapmadığı hizmetlerin reklamına harcayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iş hizmet yapmaya geldiğinde de engellendiğini iddia etmektedir. Bir çok ilden çok daha fazla nüfusa sahip olan Odunpazarı’mızda, vatandaşlarımız sokaklarda çöp kokularından yürüyemez, çukurlarla dolu yollarda araçlarını kullanamaz olmuştur. Çocuklarımızın oynadığı parklarda çöpler birikmiş, otlardan parklara girilmez hale gelmiştir. Sözüm ona vizyon projelerinden bir tanesini yapınca bile sanki tüm sözünü hayata geçirmiş gibi bir algı yapmaya çalışan Kazım Bey’in projeleri algı projesinden öteye gitmemiştir.

Artık tüm vatandaşlarımız da ilçemizin ve şehrimizin AK Belediyecilik anlayışıyla ihya olacağını bilmektedir. Yaklaşan yerel seçimler neticesinde Odunpazarı ilçemizdeki vatandaşlarımız da artık hak ettikleri hizmete ulaşabileceklerdir.

 

2019 yılında Kazım Kurt’un vaatlerine inanarak onu destekleyen vatandaşlarımıza sesleniyorum, sizler de en iyi hizmeti almayı hak ediyorsunuz. Sizler de vermiş olduğunuz oyların karşılığında temiz, yaşanılabilir ve kalkınmış bir şehrin temsilcileri olmayı hakediyorsunuz. Sizlerin de desteğiyle bu hizmeti AK Parti olarak bizler getireceğiz ve hep birlikte uzun yıllar sürecek olan başarılara kavuşacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.