Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Odunpazarı’ndan Ankara Çıkarması

Odunpazarı’ndan Ankara Çıkarması
22.11.2023
A+
A-

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer ve beraberindeki heyet, Ankara’da Gazi Meclisi’mizde Eskişehir’in AK Partili Milletvekillerini ziyaret ettiler.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer ve beraberindeki heyet, Ankara’da Gazi Meclisi’mizde Eskişehir’in AK Parti’li Milletvekillerini ziyaret ettiler. İlçe Başkanı Ümit Sezer, İlçe Başkan Yardımcıları Cihan Danış, Ramazan M. Keskin, Yusuf Asutay, Filiz Topaç, Mustafa Kurt, Uygar Güneş Uçar, Funda Özkan, Tunahan Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Lale Şahin ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özcan Yıldız’ın da içinde bulunduğu heyet ile Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek Eskişehir’in AK Partili Milletvekilleri Fatih Dönmez, Prof. Dr. Ayşen Gürcan ve Nebi Hatipoğlu’nu ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklamalar yapan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer, “Milletvekillerimizle, Teşkilatımızla, Cumhur İttifakı paydaşlarımızla ve bu davaya gönül veren tüm vatandaşlarımızla bir ve beraberiz. Hep birlikte tek bir hedefe kitlenmiş durumdayız. Kazanacağız.” ifadelerinde bulundu. Başkan Sezer yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. “Odunpazarı İlçe teşkilatımızla birlikte Gazi Meclisi’mizde kıymetli Milletvekillerimizi ziyaret ettik. İlgi, alakaları ve misafirperverlikleri için kendilerine tüm teşkilatım adına teşekkür ediyorum.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den AK Parti ailemize katılan kıymetli vekilimiz Sn. Nebi Hatipoğlu’na da tekrardan hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Bakanlarımız Fatih Dönmez ve Prof. Dr. Ayşen Gürcan ile birlikte Nebi Hatipoğlu vekilimizin de ailemize katılmasıyla gücümüze güç kattık ve katmaya da devam edeceğiz. Milletvekillerimizin destegi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle ilçemizde kazanacak bir aday belirlenecek ve tüm teşkilatlarımızla birlikte zafere ulaşmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Milletvekillerimizle, Teşkilatımızla, Cumhur İttifakı paydaşlarımızla ve bu davaya gönül veren tüm vatandaşlarımızla bir ve beraberiz.

Hep birlikte tek bir hedefe kilitlenmiş durumdayız. Kazanacağız. Biz kazanınca da kimse kaybetmeyecek. Bu vesileyle de 2024 Yerel Seçimleri’nde Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adaylığı’na başvuru yapan tüm değerli isimleri bir kez daha tebrik ediyor, ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımızın takdir edeceği Odunparı Belediye Başkan Adayımız ve zaten halihazırda çalışmalarını hızla sürdüren teşkilatlarımızla birlikte durmadan, yorulmadan çalışacağız. Odunpazarı’mızı tekrardan hizmet belediyeciliğine inşallah kavuşturacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.