Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 16°C
Çar 20°C
Per 19°C

OEDAŞ 50 çalışanıyla Frig Ultra Maratonu’na katıldı

OEDAŞ 50 çalışanıyla Frig Ultra Maratonu’na katıldı
18.09.2023
A+
A-

Elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) çalışanları, kültürel ve doğal güzellikleri bir arada barındıran Frig Vadisi’nde düzenlenen Frig Ultra Maratonu’na katıldı.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta elektrik dağıtım hizmeti sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye’nin en önemli kültürel miraslarından biri olan Frig Vadisi’nde düzenlenen Frig Ultra Maratonu’na katıldı. 2013 yılından bu yana düzenlenen maratona geçen yıl 22 çalışanla katılım gösteren OEDAŞ’ta bu yıl maratona ilgi büyük oldu ve 50 çalışan maratonda ter döktü. OEDAŞ çalışanları toplam altı kategoride düzenlenen maratonun 6 ve 12 kilometrelik etaplarına katıldı. Tüm çalışanlar parkurlarını başarıyla tamamlarken, yarışın sonunda birbirlerini tebrik ettiler.

“Bölgede düzenli olarak bakım-onarım çalışmaları yapıyoruz”
Frig Ultra Maratonu’nun bölgenin tanıtımına büyük katkı sağladığını söyleyen OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, “Çalışma arkadaşlarımız her geçen yıl daha geniş bir ekiple bu maratona katılarak hem üç bin yıllık bu muazzam tarihin tanıtımına katkı sağlıyor hem de tarihin ve doğal güzelliklerin içinde spor yapmanın mutluluğunu yaşıyor. OEDAŞ olarak bölge için çalışmalarımız bu tanıtımla sınırlı değil. 2021 yılında ‘OEDAŞ tarihi aydınlatıyor’ sloganıyla bu bölgeye yatırım yapmış, aydınlatma çalışmalarını gerçekleştirmiştik. Şu anda da bölgede düzenli olarak bakım-onarım çalışmaları yapıyor böylece hem bölge halkının hem de yerli ve yabancı turistlerin Frig Vadisi ziyaretlerini enerjimizle aydınlatıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.