Site Rengi

DOLAR 32,5203
EURO 34,9669
ALTIN 2.439,54
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

OEDAŞ, hizmet verdiği beş ilde Muhtarlar Günü’nü kutladı

OEDAŞ, hizmet verdiği beş ilde Muhtarlar Günü’nü kutladı
23.10.2023
A+
A-

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla hizmet verdiği beş şehirde muhtar derneklerini ziyaret etti.
OEDAŞ İl Müdürleri, yöneticiler ve çalışanların eşlik ettiği buluşmalara muhtar derneklerinin başkanları, yöneticileri ile birlikte farklı mahallelerin muhtarları da katıldı. Ziyaretlerde OEDAŞ’ın yatırımları, bakım-onarım çalışmaları ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi verildi, muhtarlar ile fikir alışverişinde bulunuldu. Beş şehirde yaklaşık üç bin muhtarın olduğunu söyleyen OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, “Yaptığımız tüm çalışmalarda bizlere destek olan, iş birliği yapan, tüketicilerimize hızlı ve kaliteli hizmet sunmamızda bizlere yardımcı olan muhtarlarımıza teşekkür ediyor, Muhtarlar Günü’nü kutluyoruz.” dedi.
Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla beş ildeki muhtar derneklerini ziyaret etti. İl Müdürleri ile birlikte farklı birimlerden yönetici ve çalışanların da katıldığı ziyaretlerde muhtar dernekleri başkanları, yöneticiler ve farklı mahallelerden muhtarlar ile bir araya gelindi. Muhtarlar Günü’nü kutlayan OEDAŞ yetkilileri, güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı sağlama hedefiyle gerçekleştirdikleri yatırımlar, bakım-onarım çalışmaları ve muhtarlara yönelik hizmetleri hakkında bilgi verdi. Sokak hayvanlarının beslenme, barınma ve tedavi ihtiyaçlarını karşılamak üzere sürdürülen Can Dostlar sosyal sorumluluk projesi de muhtarlar tarafından ilgiyle dinlendi. OEDAŞ yetkilileri ayrıca muhtarların talep ve önerilerini dinledi, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Muzaffer Yalçın: “Muhtarlarımız ile ortak bir amacımız var”
Hizmet verdikleri beş şehirde yaklaşık üç bin muhtarın olduğunu söyleyen OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, “Hafta boyunca Muhtarlar Günü’nü kutlamak için muhtar derneklerimizi ziyaret ettik. Ancak biz bu görüşmeleri yalnızca özel günler ile sınırlı tutmuyoruz. İl Müdürlerimiz, yöneticilerimiz ve çalışanlarımız sık sık muhtar dernekleri yönetimleriyle bir araya geliyor. Saha çalışanlarımız da bölgelerde yaptıkları çalışmalar esnasında muhtarlarımızı ziyaret ederek, talep ve önerilerini dinliyor. Tüm muhtarlarımız ile çok iyi iletişimimiz var. Bölgemizdeki vatandaşlara kaliteli hizmet sunabilmek gibi ortak bir amacımızın olması da bu iletişimi daha güçlü kılıyor. Yaptığımız tüm çalışmalarda bizlere destek olan, iş birliği yapan muhtarlarımıza teşekkür ediyor, Muhtarlar Günü’nü kutluyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.