Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Okçuluk’ta Eskişehir’i Türkiye Şampiyonalarında temsil ediyorlar

Okçuluk’ta Eskişehir’i Türkiye Şampiyonalarında  temsil ediyorlar
31.08.2023
A+
A-

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde kurulu olan ve şimdiye kadar birçok yarışmada başarı elde eden Yeni Osmanlı Evlad-ı Ecdad Geleneksel Atlı ve Okçuluk Kulübü’nün Başkanı Ercan Kara, 7’den 77’ye bütün vatandaşları okçuluk sporunu yapmaya davet etti.

Başkan Ercan Kara, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından 2023 yılı etkinlikleri çerçevesinde Konya‘da 21-23 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Celaleddin Karatay Kupası’nda 50 yaş üstü 50 libre sınırlı hava koşusunda 2’inci oldu. Başkan Kara, son olarak 25-27 Ağustos tarihleri arasında Erzincan’da gerçekleştirilen Mengücek Gazi Hava Koşusu Türkiye Şampiyonası’nda 3 kategoride yapılan yarışmalardan biri olan 50 yaş üstü 50 libre sınırlı karışık hava klasmanında ilk sırayı elde ederek Türkiye şampiyonu oldu. Başkan Kara, Erzincan’daki şampiyonanın sona ermesinin ardından düzenlenen törenle birincilik ödülünü Erzincan İl Gençlik ve Spor Müdürü Volkan Burak Mumcu’dan teslim aldı.

 

“Eskişehir’i Türkiye Şampiyonalarında alnımızın akıyla temsil ettik”

Sivrihisar ilçesinde 2016 yılından itibaren faaliyet gösteren Yeni Osmanlılar Evlad-ı Ecdad Geleneksel Türk Okçuluk Spor Kulübü Başkanı Ercan Kara, kazandığı bu önemli başarıları değerlendirdi. Başkan Kara, Eskişehir’i, Türkiye genelinde federasyon bünyesinde davet edildiği turnuvalarda başarılı bir şekilde temsil ettiğini söyledi. Kulübün hem başkanı, hem antrenörü hem de sporcusu olan Kara, bu zamana kadar kendi imkanları ile bu başarıyı elde ettiklerini belirterek, “Kazandığımız bu başarı kolay elde edilebilecek bir başarı değil. Okçuluk basit bir spor gibi görünüyor ama zor. Eskişehir’i Türkiye Şampiyonalarında alnımızın akıyla temsil ettik. Allah’a şükür derece etme fırsatı da yakaladık.

Ecdada olan sevgi ve saygımız büyük. Kur’an-ı Kerim’de ve Hadis-i Şeriflerde övülen bu sporun samimiyet ile yapmanın bereketini yaşıyoruz. Bu sebeple halkımızı örf, adet, gelenekler ve dinimizin güzelliklerini maddi ve manevi anlamda yaşıyoruz. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı ata sporumuzu yapmalarını davet ediyoruz” diye konuştu.

ESKİŞEHİR’İN SİVRİHİSAR İLÇESİNDE KURULU OLAN VE ŞİMDİYE KADAR BİRÇOK YARIŞMADA BAŞARI ELDE EDEN YENİ OSMANLI EVLAD-I ECDAD GELENEKSEL ATLI VE OKÇULUK KULÜBÜ’NÜN BAŞKANI ERCAN KARA, BÜTÜN VATANDAŞLARI OKÇULUK SPORUNU YAPMAYA DAVET ETTİLER 
Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde kurulu olan ve şimdiye kadar birçok yarışmada başarı elde eden Yeni Osmanlı Evlad-ı Ecdad Geleneksel Atlı ve Okçuluk Kulübü’nün Başkanı Ercan Kara, 7’den 77’ye bütün vatandaşları okçuluk sporunu yapmaya davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.