Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Ölümlü kazalara dur demek için alt veya üst geçit istiyorlar

Ölümlü kazalara dur demek için alt veya üst geçit istiyorlar
19.07.2023
A+
A-

Orhangazi mahallesi sakinleri Kütahya yolu üzerinde yaşanan ölümlere neden olan sorunların artık çözülmesini istedi. İlgililere seslenen Orhangazi Muhtarı İhsan Çağlar bir an önce üst veya alt geçit yapılması gerektiğini söyledi.

Muhtar Çağlar, Karayollarının Kütahya yoluna demir brandalar konduğunu, yapılan yaya geçidinin ise trafik ışıklarına kimse uymadığı için çözüm olmadığını aktardı. Yapılan yaya geçidinin hiç bir işe yaramadığını ve göstermelik olduğunu ifade eden Çağlar, “Orhangazi Karabayır tarafında da yolda sinyalizasyon yok, 4 şerit var geliş gidiş vatandaş nereden nasıl geçeceğini bilmiyor, burada çok sayıda ölümlü kaza yaşandı, artık bu soruna bir çare bulunsun” dedi.

Artık sesimizi duyun
Sorunun çözümü için alt veya üst geçit yapılması gerektiğini belirten Muhtar İhsan Çağlar, şunları söyledi:
“Bir sene önce demiryolu yapıldı, sonra vatandaş karşıya geçmesin diye Karayolları bu demirleri taktı. Ama bu çözüm değil. Okullar yolun üstünde çocuklar buradan geçiyor.

Yetkililere başvurdum, dilekçeler yazdım ama bölünmüş yollarda bin 500 araç 500 yayanın geçmesi gerektiğini, bu sayılara ulaşılmadığı için köprü yapılmadığı yanıtını verdiler. Ben burada durup araçları yayaları mı sayayım. Bizim haklı talebimize yanıt versinler, çünkü bu Kütahya yolu üzerinde ölümlü kazalar yaşanıyor, bu ışıkları da kimse dikkate almıyor, araçlar kırmızı ışıkta geçiyor. Artık sesimizi duyun, mahalle halkının taleplerinin gereğini yapın.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.