Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak MÜSİAD’ ı ziyaret etti

Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak MÜSİAD’ ı ziyaret etti
21.06.2023
A+
A-

Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ve rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Demiral Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesine nezaket ziyaretinde bulundu. Rektör Çolak MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak “MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir ve Yönetimine nezaket ziyaretinde bulunduk. Eskişehir ve ülkemize hizmet etme noktasında tüm kamu kurum ve kuruluşları ile istişare içersinde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirtti. Üniversitemiz olarak yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Oğuz Özdemir’ e ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir “Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Kamil Çolak ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Hakan Demiral’ ı ağırlamaktan memnuniyet durduk. MÜSİAD Eskişehir Şubesi faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdik, şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. MÜSİAD Eskişehir Şubesi olarak şehrimize katkı sunacak her projede üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazır olduğumuzu tekrar belirtiriz. Bu nazik ziyareti gerçekleştirdikleri için Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Demiral’ a teşekkür ederek bundan sonraki süreçte de başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.