Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Öz Taşıma-İş Sendikası Başkanı Toruntay, Afrin Operasyonuna Tepki Gösterenlere Sert Çıktı 

15.08.2019
A+
A-

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “Ülkemiz en haklı ve en meşru hakkını kullanırken, destek olmayı beceremeyen ve milli şuuru içlerine sindirememiş bir kısım aklı evveller, üstlerine takındıkları bilmişlik tavırlarıyla Afrin operasyonuna dil uzatıyor” dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Afrin’de terör örgütlerine yönelik yürütülen Zeytin Dalı Operasyonu’na karşı çıkanlara sert tepki göstererek, “Ülkemiz zor bir süreçten geçerken, hem içeride hem dışarıda milli bir mücadele verirken, bir takım insanlar ve gruplar akla mantığa sığmaz açıklamalarda bulunuyor. Kendilerine ‘aydın’ diyenlerle, Türk Tabipler Birliği (TBB) ağız birliği yapmışçasına bir takım mesnetsiz açıklamalarda bulunarak, Afrin’de sürdürdüğümüz şerefli mücadelemize dil uzatmaya çalışıyorlar. Kimin neye hizmet ettiği, kimlerin peşinden gittiği bu açıklamalarla ortadadır. Emperyalist güçlerin yanında olan, bunu da hiç çekinmeden gösteren bu kimseler için cumhuriyet savcılarımız gereğini yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Toruntay, açıklamasının devamında şunları kaydetti:
“Beklemesinler’ diyerek cepheye koşan Mehmetçiklerimiz sayesinde huzura ve barışa erecek olan ülkemiz, hedeflerine teker teker ulaşacak ve çıkan her engeli kolaylıkla aşacaktır. Hep dediğimiz gibi artık destek bekleyen, birileri tarafından yönlendirilen bir Türkiye yok. Artık herkese yardım eli uzatan, kimsenin ne dediğine bakmadan ülke çıkarları için bildiğini yapan ve tabiri caizse kendi göbeğini kendi kesen, her geçen gün büyüyen bir Türkiye var.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.