Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Özel Ümit resim yarışmasında öğrenciler ödüllendirildi

Özel Ümit resim yarışmasında öğrenciler ödüllendirildi
05.12.2023
A+
A-

Özel Ümit Hastaneleri Geleneksel Ödüllü ’’Türk Masalları’’ konulu resim yarışması’nda kazanan çocuklar altınla ödüllendirildi.

Özel Ümit Batıkent Hastanesi’nde sergi ve sonrasında düzenlenen ödül töreninde dereceye girenler ödüllendirildi. Yarışmada 7’inci sınıf öğrencisi Derin Derinöz birinci olurken, Sofya Eyican ikinci oldu, 8’inci sınıf öğrencisi Yağmur Bilgiç ise 3’üncü oldu. Yarışmada mansiyon alan isimler ise, Öznur Karakaya, Merve Kovan, Azra Kökören, Gülnur Mehlika Bulut oldu.

“Çocuklarımızda harika eserler aldık”

Özel Ümit Batıkent Hastanesi’nde, yarışmacı çocukların, öğretmenlerin ve velilerin katıldığı ödül töreni Halkla İlişkiler Müdürü Gülay Özler’in açılış konuşması ile başladı. Özler yarışmaya katılan çocuklara teşekkür ederek, şunları söyledi: “Öncelikle çocuklarımıza, sonrasında ailelerine ve öğretmenlerine, okullarımıza resim yarışmamıza gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyoruz. Adı yarışma olsa da çocuklarımızı yarıştırmayı değil onları geliştirmeyi ve onları sosyalleştirmeyi amaçlıyoruz. Türk masallarını işlediğimiz bu yarışmada pırıl pırıl çocuklarımızdan harika eserler aldık, bu birbirinden güzel eserler Özel Ümit Hastaneleri’nin koridorlarında sergilenecek ve bu yılki takvimimizde de yer alacak. Bugün burada sınırlı sayıda eser sergilense de yarışmamıza katılan 335 resim de bizim için aynı değerde. Tüm çocuklarımızı kutluyorum, geleceğe dair umutlarımız tazelediler iyi ki varlar.”

“Çocuklarımızın resimleri takvimlerimiz de yer alacak”

Daha sonra söz alan Özel Ümit Hastanesi İdari Direktörü Oktay Tanrıverdi ise şöyle konuştu: “Bu sene yarışmamızın 8’incisini düzenliyoruz. Artık geleneksel hale gelen bu organizasyonun arkasında büyük bir emek var, pek çok şehirde pek çok hastane gezme şansına sahip olan biri olarak böyle güzel bir organizasyona başka bir yerde tanık olmadığımı belirtmek isterim. Çocukların resimlerinin yer alacağı takvimlerimizi herkes merakla bekliyor. Çocuklarımıza, velilerimize ve öğretmenlerimize ve organizasyonu düzenleyen Gülay hanıma çok teşekkür ediyoruz.”

Yarışmada, 5,6,7 ve 8’inci sınıfların katıldığı resim yarışmasında birinciye, 3 çeyrek altın, ikinciye, 2 çeyrek altın, üçüncüye, 1 çeyrek altın verildi. Yarışmada mansiyon alan öğrencilere ise 1’er gram altın verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.