Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Özkan Alp Hamamyolu Caddesi’nde vatandaşlarla buluştu

Özkan Alp Hamamyolu Caddesi’nde vatandaşlarla buluştu
25.03.2024
A+
A-

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Hamamyolu, İki Eylül Caddesi ve Yediler Parkı’nı ziyaret etti.
Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, seçimlere 1 haftadan az bir süre kala vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Alp, ahalle mahalle, sokak sokak seçim çalışmalarını ilk günden itibaren yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Hamamyolu esnaflarını ve vatandaşlarını dinleyerek burada bir konuşma yapan Özkan Alp, “Hamamyolu’nda sıkıntıları biliyorum. Tıpkı sizlerin de istediği gibi eski günlerdeki gibi yeşil bir Hamamyolu hayalim var. Plastik ve beton yığını arasında sıkışmış, işlevsiz bir Hamamyolu inşa ettiler. Doğallığı alıp yerine yapay bir manzara koydular. İhtiyaç olmayan ve kullanılmayan, anlamsız bir köprü var. Tüm bunlar plastik. Kimin neden nasıl yaptığını anlamak zor. Siz istemediniz, esnaf istemedi, Eskişehir istemedi. O zaman dayatma ile bu proje neden buraya yapıldı? Neden yeşil ve doğal Hamamyolu katledildi? Artık soru sorma zamanı bitti.

Çözümler üzerinden konuşacağız. 1 Nisan’dan itibaren başlıyorum. Plastikleri geri dönüşüme göndereceğiz. Çok fazla geri dönüştürülebilir plastik var. Hamamyolu’nu ağaçlar, kuşlar, suyun olduğu ve tabi ki hayatın olduğu eski haline dönüştüreceğiz. Beton değil, toprak olacak, doğallık olacak. Yeşil, temiz, düzenli ve huzurlu Hamamyolu olacak. Çocuklarımız için oyun alanları, emeklilerimiz için huzurla dinlenebilecekleri alanlar olacak. Hemşehrilerim eski halini istiyor, esnafımız istiyor, onlar istiyorsa ben de yapacağım. Söz veriyorum. Az kaldı, sabredin. Gönüller yapmaya geliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.