Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Özkan Alp, Odunpazarı’na kalıcı eserler bırakmak istiyor

29.02.2024
A+
A-

Yerel Seçimler Belediye Başkanı adayları için adeta bir tarak gibidir.Tel tel tararlar kendi bölgelerini.Bir günde yüzlerce insan ile göz göze gelirler. Seçimde zafere götürecek en önemli olgulardan biri farazi veya öylesine savrulan Vaadler değil, Doğru tesbitler ve tahliller ile ihtiyaca binaen oluşan Vaadlerdir.

2009 yılından itibaren Beylikova Belediye Başkanlığını yürüten Özkan Alp; Beylikova’da gerçekleştirdiği hizmetlerde doğru adımlar atmamış olsaydı bugün ilçe halkı Özkan Alp’in Odunpazarı Belediye Başkanlığını buruk bir sevinç olarak karşılamazdı.Belediye söz konusu olduğunda seçmen kendisini direk ilgilendiren meseleler ile ilgilenir.Bu samimiyet de bu çizgide gerçekleşir

Siyasal propaganda da kitleleri ilgilendiren en önemli şey ihtiyaç olandır. Şişirilmiş vaadler sabun köpüğü gibi çabucak anlamını yitirir.

Dolayısı ile geldiğimiz noktada henüz daha Adaylık sürecinde olsa da Özkan Alp;  Emek Mahallesi’nde yıllardır istenen ama mevcudiyetin henüz niyetine girebildiği Lise inşaat ihalesinin takibi ile bizzat ilgileniyor.

32 derslikli lisenin en elzem ihtiyaçlardan birisi olduğunu ifade eden Alp,

Tüm projelerinde gençlerin ve çocukların öncelikli olduğunu da gurur duyarak söylüyor.

Ne demiştik,

Başarılı Belediye Başkanları eserleri ile anılır,

Başarısız Belediye Başkanları ise girdikleri sosisli polemikleri ile.:)

Ve çalişan Belediye Başkanları ile çalışıyormuş gibi yapan Belediye Başkanları arasındaki farkı seçmen mutlaka görür.

Beylikova ajandası ve Odunpazarı projeleri ile Özkan Alp kalıcı eserler bırakmak üzere Odunpazarı için oldukça heyecanlı.

Heyecan duyulmadan yapılan işin değeri de düşer ya hani,

Seçim çalışmalarının heyecanı sonucunu da tayin eden belirleyici bir süreçtir.

85 mahallesi olan Odunpazarı’nın en büyük mahallesi olan Emek mahallesinden başlayan Özkan Alp projeleri diğer mahalleler için de umut verici görülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.