Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Özkan Alp’in Belediye Çalışanlarına Mesajı : Rahat Olun

Özkan Alp’in Belediye Çalışanlarına Mesajı : Rahat Olun
15.02.2024
A+
A-

Cumhur İttifakının Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, belediye çalışanlarına, seçimi kazanmaları halinde işlerine devam edecekleri mesajını verdi.

Seçimler yaklaşırken siyasetin ısınmaya başladığı bir ortamda çalışanların işlerini kaybedecekleri söylentilerinin çıkması üzerine Özkan Alp belediye çalışanlarına seslendi. Odunpazarı’na hizmet için “Gönüller yapmaya geldik” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Alp, “Sözümüzde de samimiyiz. Ailesini geçindirmek için çalışanı işten çıkararak gönül yapılmaz” dedi.

Özkan Alp, çalışanların endişe etmemeleri gerektiğini söyleyerek: “Bu zamana kadar alınlarının teriyle belediyeye hizmet etmiş kıymetli emekçi kardeşlerim rahat olsunlar: Hepsinin gönüllerini fethedeceğiz. Şimdiden biz geldikten sonra daha iyi koşullarda çalışacaklarına emin olsunlar” müjdesini verdi.

Geçtiğimiz çarşamba günü Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Nebi Hatipoğlu da çıkarılan söylentiler üzerine belediye çalışanlarını rahatlatan bir demeç vermişti. Özkan Alp belediye çalışanlarına şu mesajları verdi: “Bu zamana kadar belediye için emek harcamış çalışan kardeşlerimizin huzurunu bozacak şekilde yapılan bir propaganda ahlakını asla kabul etmiyoruz. İşbaşına gelirsek çalışanların işlerini kaybedeceği söylentileri çıkarılıyor. Kıymetli emekçi kardeşlerimiz merak etmesin. Hiçbirinin alın terlerini heba etmeyeceğiz. Büyükşehir adayımız Sayın Nebi Hatipoğlu Bey çalışanlara yönelik müjdelerini verdi. Her sözünün altına imzamızı atıyoruz. Göreve geldiğimizde tabii ki biz de Odunpazarı Belediyesi olarak Büyükşehir ile beraber yürüyeceğiz.”

Her seçim döneminde belediye çalışanlarının işini kaybetme endişesi yaşadığını söyleyen Alp, mesajlarına şu şekilde devam etti: “Biz geldiğimizde partizanlık tarihe karışacak. Belediyede çalışan kardeşlerimiz her seçim döneminde ister istemez böyle bir endişe yaşar. Bu bilindiği için kasıtlı dedikodular çıkarılır. Ben çalışanlarımızın bir kardeşi olarak söz veriyorum: Bu endişeler gereksizdir. Gece evinizde rahat uyuyun. Akşam mesainizi bitirip evinize gittiğinizde ailenizle huzurlu vakit geçirin. Sadece bizim işbaşına gelmemizin heyecanını ve hevesini yaşayın.”

Biz Gönüller Yapmaya Geldik Diye Yola Çıktık

“Biz, ‘Gönüller yapmaya geldik’ diyerek yola çıktık. Halkımızın da gönlünü yapacağız, çalışanlarımızın da gönlünü yapacağız. Biz, alın teri dökenin dostuyuz. Sizleri seviyoruz, siz de bizi seveceksiniz.”

Dinamik biçimde hizmet etmek için bütün belediye çalışanlarının huzurlu ve mutlu olmaları gerektiğinin altını çizen Özkan Alp, Nebi Hatipoğlu’nun verdiği sözlerin kendilerini de bağlayan sözler olduğunu vurguladı: “Sayın Hatipoğlu’nun müjdelediği: Çalışanlarımız için kreş, kreşte ücretsiz bakım ve eğitim, otopark imkânı, sosyal denge tazminatı taahhütleri bizim de taahhüdümüzdür. Göreve gelir gelmez ilk önce bunları sağlayacağız ki hem çalışanlarımızın gönüllerini yapalım hem de büyük bir moral ve dinamizmle hep birlikte yola çıkalım.”

Olumsuz söylentilere değil hizmete odaklanılmasını isteyen Alp, şunları söyledi:

“Kıymetli emekçi kardeşlerimize diyorum ki: Kasıtlı çıkarılan dedikodulara kulak asmayın. Odunpazarı halkı bizden hizmet bekliyor. Zihnimizi ve emeğimizi hep birlikte bunun için yoralım. Odunpazarı’nın bu zamana kadar göreceği en büyük hizmetleri birlikte yapacağız. Odunpazarlılar da mutlu olacak, siz de mutlu olacaksınız. Halkımız ve siz mutlu olunca biz de mutlu olacağız. Biz çevremizde gönlü kırık, mutsuz insan istemiyoruz. Mutluluk rahmettir. Bu rahmeti inşallah hep birlikte yaşayacağız.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.