Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

PINAR TURHANOĞLU GÜCÜYENER İDDİALI HAZIRLANIYOR

PINAR TURHANOĞLU GÜCÜYENER İDDİALI HAZIRLANIYOR
28.03.2023
A+
A-

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilligi Genel Seçimlerine 48 gün kala Tüm Siyasi Partilerde hummalı çalışmalar devam ediyor. Aday adaylığı süreci nde son 12 güne girilirken Gözler iktidar partisi ,Aday adaylarına çevrilmiş durumda, Eskişehir de 37 Aday adayının başvuru yaptığı AK Parti’nin Aday adaylarının 11 tanesi Kadın adaylardan oluşuyor.AK Parti Eskişehir Milletvekili Kadın Aday adaylarından birisi de Av. Pınar Turhanoğlu Gücüyener……Bizde kendisini kısaca tanıtmak için bazı sorular yönelttik.

Efendim Av. Pınar Turhanoğlu Gücüyener kimdir bize bahseder misiniz?                                               Eskişehir doğumluyum, Eskişehir Anadolu Lisesi ve Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. İşletme ve Felsefe bölümlerinde de lisans derecem var. Yüksek Lisansımı “Türk Anayasa Yargısı’nda Ölçü Normlar Bloğu” isimli tezim ile 2007 yılında tamamladım.2004 yılından bu yana kendi ofisim var. Serbest avukat olarak çalışıyorum. Evliyim. İnanç GÜCÜYENER isminde bir oğlum var.

AK Parti ‘yle nasıl tanıştınız? Teşkilatlarda ne zamandan beri  hangi görevlerde yer  aldınız ?

2005 yılında AK Partiye üye oldum.2006 yılında AK Parti Eskişehir İl Yönetim Kurulu üyeliği, 2007 yılında Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu il Başkan Yardımcılığı ve SKM Başkan yardımcılığı, 2009 yılında il disiplin kurulu başkanlığı görevlerinde bulundum. 2009-2014 yılları arası Odunpazarı ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak görev yaptım. Odunpazarı Belediyesi Hukuk Komisyonu Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Plan Bütçe Komisyonu üyeliği görevlerinde bulundum. 2014-2018 yılları arasında İl Seçim İşleri Başkanı olarak görev yaptım. 2020-2023 yılları arasında İl Yerel Yönetimler Başkanı olarak görev yaptım.

Pınar hanım siyaseti seviyor musunuz ve Siyasetin insan yaşamına katkıları nelerdir?

Hem insanları hem kendinizi daha iyi tanır oluyorsunuz. Varsa eğer feda edici bir yönünüz bunu besliyor hizmet etmek. Sorunlara daha objektif yaklaşıyorsunuz. Çözümlere nasıl ulaşılacağı konusunda da fikriniz oluyor.

AK Parti  belirlenmede hangi kriterleri dikkate alacak?

Aday listesi merkez yoklaması usulü ile belirleniyor. Teşkilat mensuplarının tercihlerini belirlemek için teşkilat temayülü yapılıyor. Yine genel merkezimiz illerde uzun süreli araştırmalar ve anketler yapıyor

Adaylık şansınızı nasıl görüyorsunuz?

Listenin herhangi bir sırasında yer almaktan büyük onur duyarım. Destek olabileceğim düşünülürse benim ismimin yer almasını isterim. Şehrimizden en fazla oy alabilecek aday adayları, aday listesinde yer alsın, listede yer almamam halinde yine önümüzde bulunan seçimler için çalışmaya devam ederim. Sayın Cumhurbaşkanımızın seçilmesi ülkemizin bağımsızlığı ve bekası ve bütünlüğü açısından büyük önem taşıyor. Ben Cumhur ittifakı Eskişehir’de 4 vekil çıkartacağını düşünüyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.