Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Pompalı tüfekle bir dayısını öldürdü, diğerini ağır yaraladı

Pompalı tüfekle bir dayısını öldürdü, diğerini ağır yaraladı
07.09.2023
A+
A-

Aralarında yaşanan husumetten dolayı bir dayısını öldüren diğerini de ağır yaralayan katil zanlısı polis tarafından kısa sürede yakalandı. Polis cinayetin düğümünü kısa sürede çözerken olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Olay, Afyonkarahisar Erenler mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.S. (25) isimli şahıs, aralarında husumet bulunan dayıları İ.K. (45) ve K.K. (40) ile karşılaştı. Taraflar arasında bilinmeyen nedenden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre, E.S. yanında getirdiği pompalı tüfekle İ.K. ve K.K’ye ateş açtı. İ.K., vücuduna isabet eden saçmalarla olay yerinde hayatını kaybederken, K.K. ise yaralandı. K.K., ardından olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Dayılarından şikayetçi olan yeğen sonrasında ikisinin de üzerine kurşun yağdırdı
Olay sonrası ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri cinayet zanlısı E.S.’yi olayda kullandığı tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Ardından şahıs emniyete götürüldü. E.S., ifadesinde K.K. ve İ.K. isimli şahısların öz dayısı olduğunu, geçtiğimiz 28 Ağustos günü at ile giderken, yolda gördüğü dayısı K.K. ile karşılaştığını ve dayısının kendisine hakaret edip, ardından darp ettiğini söyledi. Bugün ise diğer dayısı İ.K. ile yine yolda karşılaştıklarını ve onun da aynı şekilde kendisine hakaret etmesi üzerine E.S.’nin amcaları Y.S. (26), A.S.(50), M.S.(47), S.S. (44), Y.S. (44) ve M.S. (38) ile karakola giderek dayıları hakkında şikayetçi olduğunu kaydetti.

Olayda gözaltı sayısı 7’ye yükseldi
E.S., ifadesinde şikayetin ardından evlerine dönen taraflar dayıları İ.K. ve K.K.’nın kendilerine ait olan dolmuş duraklarındaki şoförü tehdit ettiklerini öğrenmeleri üzerine olay yerine gittiklerini dile getirdi. Burada yaşanan tartışmada ise E.S., yanında getirdiği pompalı tüfek ile tartıştığı dayılarının üzerine ateş açarak vurduğunu kaydetti. Olay sonrası cinayet zanlısı ile birlikte olaya karıştıkları öne sürülen amcalar da gözaltına alınırken, cinayette gözaltına alınanların sayısı 7’ye yükseldi.
Olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.