Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 17°C
Sal 21°C

Projelerle ve Katılımcı Yönetim Modeliyle Çalışıyoruz

15.08.2019
A+
A-
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetimi, Eskişehir OSB ve KOBİ-OSB’de bulunan firmaların temsilcileri ile “İstişare ve Bilgilendirme Toplantıları” gerçekleştirdi.
Toplantıların 4 gün süreyle ve yüzlerce firmayla gerçekleştirildiğini açıklayan ESOB Başkanı Nadir Küpeli, “Bölgelerimizde bulunan firmalarımızın ihtiyaçlarını, beklentileri ve taleplerini dinlemek için bir araya geldik. Bizlerden istenenler dile getirirken biz de kısa ve orta vadede gerçekleştirdiklerimizle planlarımızı kendileriyle paylaştık. Notlarımızı aldık, toplantılarda ortaya konanları titizlikle takip edeceğiz ”dedi. 

Toplantıların en önemli amaçlarından birinin de firmaların birbiriyle tanışıp, birlikte iş yapabilmelerine zemin hazırlamamak olduğunun üzerinde duran Küpeli, “Önceliğimiz her zaman sanayicimizin gelişimine katkı sağlamak. İçi boş tartışmalardan uzak kalarak proje üretmeye ve sanayicilerimize değer kazandırmaya devam edeceğiz. Birlikte iş yapabilme kültürüne her türlü katkı ve desteği vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu. 

İstişare ve Bilgilendirme Toplantılarının bir süredir devam ettiğini ve sürekli hale getirileceğini ifade eden Küpeli, katılımcı bir yönetim modeli ile çalıştıklarının altını çizdi. 

 
Gelecek için projeler tamam

Eskişehir OSB ve KOBİ-OSB’deki sanayicilerin sorunlarının çözümü, gelecekte rahat edecekleri bir altyapının şimdiden inşa edilmesi için birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Küpeli, “Kısa vadede; Güneş Santrali, Solar Kurutma, Trafo, Yeni Yönetim Binası, Atık Su Arıtma Tesisi Ek Üniteleri, Kobi İtfaiye, Güvenlik Kamera Sistemi, Kar Ekipmanları,  Vizyon Toplantıları, Whatsapp İletişim Hatları gibi projeleri hayata geçirdik” dedi. 

 
Eskişehir için yurtdışında iletişim ofisleri 

İstişare toplantılarında devam eden projeler hakkında da bilgi verildiğini söyleyen Nadir Küpeli, “İmişehir-OSB Bağlantı Yolu üzerinde çalışıyoruz. Yeni KOBİ-OSB konusunda ciddi mesafeler alındı. Gayrimenkul Yatırım Ortaklı Şirketini hayata geçireceğiz. Paşabahçe Yan Yolu çalışmaları başladı. Ekonomi Bakanlığı ile eş güdümlü olarak Eskişehir’in ihracatta en önemli iş ortağı olan Almanya, Rusya ve İran’da EOSB iletişim ofisleri kuracağız. Yine Ankara başta olmak üzere ülke içi iletişim ofisi çalışmalarımız var. Uluslararası e-ticaret için internet sitesinin isim hakkını aldık. Sanayicilerimiz üretimlerini bu sistem üzerinden satabilecek. Bu konuda çalışmalar sürüyor” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.