Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Sabiha Gökçen Çocuk Sosyal Tesisi hizmet vermeye hazır

Sabiha Gökçen Çocuk Sosyal Tesisi hizmet vermeye hazır
12.04.2023
A+
A-

Bilecik Belediyesi tarafından geniş tadilat çalışmaları gerçekleştirilen Sabiha Gökçen Çocuk Sosyal Tesisi hizmet vermeye hazır hale getirildi.

Yağan kar nedeniyle çatısı çöken ve atıl halde kalan tesis, Sabiha Gökçen Çocuk Sosyal Tesisi olarak hizmet vermeye başladı. Bilecik Belediyesi tarafından geniş tadilat çalışmaları gerçekleştirilen Sabiha Gökçen Çocuk Sosyal Tesisi, eğitim sınıfları, çok amaçlı etkinlik odaları, çocuk park ve oyun alanları ve mutfağıyla yeniden tasarlanarak, hizmet vermeye hazır hale getirildi.

“Amacımız dar gelirli ailelerin çocuklarının da en iyi ortamda yetişmelerini sağlamaktır”

Çocukların hizmetine açılan tesis hakkında bilgi veren Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, atıl halde olan bir alanın çocuklara hizmet verecek bir tesise dönüştürdükleri için büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Subaşı, “Türkan Saylan ve Zübeyde Hanım Çocuk Sosyal Tesislerimize bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Beşiktaş Mahallemize de yeni bir çocuk sosyal tesisi açtık. Sizlerin de bildiği gibi önceki yıllarda yağan kar nedeniyle çatısı çöktüğü için bu atıl alanı kullanamıyorduk. Yaklaşık iki ay önce buradaki spor ve yaşam merkezini karşı tarafa taşıdıktan sonra burada güzel kurgulanmayan planı kendi mimarlarımız ve ekibimizle daha kullanışlı hale getirerek, çocuk sosyal tesisine çevirdik. Bu mahalledeki çocuklarımızı burasını daha iyi ve verimli şekilde kullanmış olacaklar. Annelerimiz daha rahat edecek. Çocukları burada uzman eğitmenlerimizin gözetiminde yarınlara en güzel şekilde yetiştirilmiş olacak. Sabiha Gökçen Çocuk Sosyal Tesisimiz, Beşiktaş Mahallemiz ile çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun. Bilecik Belediyesi olarak Osmangazi ve İstiklal Mahallemize de bu tür güzel tesisleri kazandıracağız” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.