Site Rengi

DOLAR 32,5415
EURO 34,8110
ALTIN 2.444,86
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

“Saç sağlığı için bere kullanımına dikkat edilmeli”

“Saç sağlığı için bere kullanımına dikkat edilmeli”

Eskişehir’de berberler, saç sağlığı için bere kullanımına dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.
Eskişehir’de uzun yıllardır berberlik yapan Ahmet Uğur Şehir, hava sıcaklıklarının giyim tarzını etkilediği gibi saç modellerini de etkilediğini söyledi. Kış aylarında kapüşon ve berelerin yeniden ortaya çıktığını ifade eden Şehir, saç bakımına dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyardı. Kış aylarında saç bakımıyla ilgili konuşan Şehir, “Kış beklediğimizden hızlı girdi.

Bu sebeple saçlarını kısa kullanan müşteriler uzun kullanmaya karar vererek, tıraş sürelerini uzattılar ve böylece işlerimizde düşüşler oldu. Tıraş olmak için 20 günde bir gelen müşterilerim süreyi 1 aya çıkardı, 30 günde gelen 35 günde gelmeye başladı ve bir düzen bozuldu. İnsanlar soğuktan dolayı uzun saç kullanıyorlar ve şapka kullanımını artırıyorlar. Biz, kışın uzun saç kullanmak yerine daha çok kısa saç kullanmayı öneriyoruz çünkü şapka kullanmak ciddi anlamda saça zarar veriyor. Yani saçları kırıyor ve havasız bırakıyor. Günümüzde birçok kalitesiz şapkalar var, bu şapkalar saça ve saç derisine zarar veriyor dikkat etmeleri gerekiyor.

Kış aylarında vax, jöle ve sprey kullanıp, şapka takıyorlarsa en azından her gece yıkamaları lazım. Yıkamadıkları takdirde zaten gündüz havasız kalan saçlar, gece sürtünmenin etkisiyle büyük zararlar görüyor. Şapka ve bere takan vatandaşları saç çıkış yönlerini dikkate alarak davranmalarını tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.