Site Rengi

DOLAR 32,5203
EURO 34,9669
ALTIN 2.439,54
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

Köksal:Sağlık Çalışanları Bayramda Çalışıyor 

Köksal:Sağlık Çalışanları Bayramda Çalışıyor 
21.04.2023
A+
A-

Sağlık- Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal  Ramazan Bayramı mesajı yayınladı  Köksal,Bayramlar herkes için özel gündür ; burdan bir şeyi dikkat çekmek istiyoruz ; Covid oldu Sağlık Personeli göreve Deprem oldu Sağlık Personeli Göreve Afet oldu sağlık personeli göreve Sağlık çalışanları hala maaşlarını 4 parçada alıyor ve en düşük maaş alan grubu oluşturuyor dedi.

Hasan Hüseyin Köksal,Süslü kelimeler ,büyük alkışlar sağlık çalışanı İçin bir şey değiştirmedi . Eskişehir’de bir hemşire düşünün Aynı işi yapıyor ama ,Şehir hastanesinde başka maaş ,Yunus emrede başka maaş Osmangazi de başka maaş alıyor ama aynı işi yapıyor .

Sağlık çalışanı her göreve koşarak gidiyor bunu Covidden sonra Depremde bir kez daha şahit olduk . Bayramlar da bütün meslek grupları tatil diye düşünülürken sağlık çalışanı görevi başında .

Sağlık-Sen Eskişehir  şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal; Ailesinden çocuklarından hayatından en çok ödün verilen meslek grubu Sağlık Personeli grubu ! Üyelerimizin ve sağlık çalışanlarımız İçin mücadelemiz sürecek.

Burdan Başta şehrimizde görev yapan Sağlık personelinin mübarek Ramazan bayramını kutluyor bu vesile tüm müslüman alemine hayırlı bayramlar diliyorum ifadelerini kullandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.