Site Rengi

DOLAR 32,2723
EURO 34,6822
ALTIN 2.403,33
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Açık
Eskişehir
25°C
Açık
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 12°C
Cts 15°C

” Şehirlerin Ekonomik Beklentileri ” paneli yapıldı

15.08.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın öncülüğünde "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri" paneli Eskişehir de yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın öncülüğünde 81 ilde yapılacak olan "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri" paneli Eskişehir de yapıldı. 

AK Parti Ekonomik İşler Başkanlığı tarafından yapılan panele AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili ZehraTaşkesenoğlu, İl Başkanı Dündar Ünlü, derneklerin ve odaların başkanları, işadamları katıldı.

Panelin ilk konusmasını yapan Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, “Sağlık, ulaşım, eğitim ve spor yatırımları dahil şehrimiz çok önemli yatırımlar aldı. Bu yatırımlar şehrimizin büyümesine, gelişmesine ciddi manada katkı sağladı. Bundan sonra yatırımların yapılması açısından bu toplantının önemli olduğunu düşünüyoruz. Şehrimizde yerel ve  hükümet birlikteliğinin çok daha yarar olacağı ve şehrin büyüyeceği öngörüsü gerçeğini göz ardı etmemek lazım. Büyüyen gelişen şehirlere baktığımızda yerel ve hükümet birlikteliğini görüyoruz. Çok daha ileri noktalarda olacak bu şehir bir uyumsuzluk nedeniyle bazı yatırımlarda geri kalıyor. İnşallah önümüzdeki dönemde vizyoner, çok daha büyüyen sanayici ve ticareti büyümüş bir şehir olacağına inanıyoruz"dedi

AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenoğlu, "Cumhurbaşkanımız önderliğinde 81 ilde başlattığımız Şehrin Ekonomik Beklentilerinin Eskişehir formunu yapmak üzere bir araya geldik. Temel amacımız bizi oluşturabilmek ortak akıl ile ortak anlamda gideceğimiz yolu kurmak. Sizlerle birlerle beraber büyüyen gelişen Eskişehir’in ve Türkiye’nin inşa edilmesini sağlıyor olabilmek sabah ki  oturumda beş temel soruna göz atmaya çalıştık, beş temel sorunla beraber gidebileceğimiz yol haritasını ve uygulamaya çalışacağız projeleri belirlemeye gayret ettik.  AK Parti olarak 15 yıldır halkın nabzını tutabilmek adına sürekli anketler yaptırıyoruz.  Bugünkü beş temel sorunu yaptırdığımız anketlerle beraber Eskişehir’de yaşayan direkt vatandaşa sorup onun gitmek istediği yolu hep beraber görmek olacağız. Milletin üstünde hiçbir güç yoktur. Milletle beraber yapılan her çalışma başarıya ulaşmıştır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.