Site Rengi

DOLAR 32,5203
EURO 34,9669
ALTIN 2.439,54
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

ŞEHRİMİZİN ORTAK DEĞERİ ESKİŞEHİRSPOR’A SAHİP ÇIKILMALIDİR

ŞEHRİMİZİN ORTAK DEĞERİ ESKİŞEHİRSPOR’A SAHİP ÇIKILMALIDİR
11.01.2023
A+
A-

Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısi Dilara Tambova Eskişehirspor uzun zamandır yaşadığı mali sıkıntılar ve sahipsizlik dolayısıyla; dün olduğu gibi bugün de makûs talihini yenememiştir. Alınmış olan kongre kararı sonrasında da olumsuz tablo değişmemiş ve tamamen kronikleşen konularla ilgili, zamana bırakılan “malum” süreçler tekrar yaşanmaya başlamıştır dedi.

Tambova,Bu kentin, en önemli marka değeri ve kültürel miraslarından biri olan Eskişehirspor, ne yazık ki! Tarihinin en kötü dönemini yaşamakta ve kentin ileri gelen büyüklerinden ve seçilmişlerinden de gereken alakayı görememektedir. Oysa bugün! Eskişehirspor’dan uzak duran bu, “kıymetli” seçilmişler, geçmiş dönemlerde; Eskişehirspor atkılarıyla, protokol koltuklarında boy gösteriyor ve kulüp üzerinden siyaset yaparak, şehirde, güç dengesi kurmaya çalışıyorlardı.

DSP Genel Başkan Yardımcısi Dilara Tambova,Eskişehirspor için bilmem! Bu kaçıncı çağrımız ve çağrılarımıza cevap alamayışımızdır; ancak takımın ve taraftarın bu şekilde rencide edilmesinde vebali olanlara da bir çift sözümüz olacaktır. Bu şehirde, kendisini; herkesten ve hatta Eskişehirspor camiasından bile büyük gören kişilerin, bu vefasızlığının ve aymazlığının, tarihe not edileceğini de hatırlamak isteriz.
Anlaşılan odur ki! Kulübümüz de şehrimizle aynı kaderi paylaşmakta; Eskişehir’de yapılan her doğru işi, kendine mal eden ve buna mukabil, tüm olumsuzluklardan ve sorumluluklardan kaçan yöneticilerimiz, aynı şekilde; mevzu, kulübün prestiji olunca sahiplenme; fakat sorunlardan ise olabildiğince kaçma eğilimi içindeler. Bu yüzdendir ki, her zaman söylediğimiz gibi Eskişehir, aslında sahipsiz bir şehirdir dedi.

Tambova,Bugünkü vaziyete bakılır ise kongrenin, ikinci oturumu için de her hangi bir umut taşımadığımız gibi başta; iktidar partisinin “muktedir” seçilmişleri ve temsilcilerinden, yapıcı bir adım gelmeyeceğini de artık kabullenmiş durumdayız. Ancak yine de şunu ifade etmeliyim ki! Herkesin, aklıselim davranıp, şehrimizin ortak değeri olan, Es-Es’e sahip çıkması ve elini taşın altına koyması zarurettir; zira bugün! Kaderine terk edilen “Anadolu Efsanesi” Hepimizin ve tüm Eskişehir’in, bitmeyen hikâyesidir dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.