Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Serhat Hamamcı’dan STK’lara ziyaret

Serhat Hamamcı’dan STK’lara ziyaret
18.12.2023
A+
A-

AK Parti İnönü Belediye Başkan Aday Adayı Serhat Hamamcı, ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti İnönü Belediye Başkan Aday Adayı ve İnönü Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Hamamcı, ilçe genelinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. AK Parti İnönü Belediye Başkan Aday Adayı Serhat Hamamcı ziyaretlerine ilk olarak ilçede faaliyet gösteren İnönü Çiftçi Malları Koruma Başkanı Selahattin Bozal’la başlarken ardından İnönü Ziraat Odası Başkanı Abdullah Küçükçiftçi’yi, İnönü Spor Kulübü Başkanı Vedat Şişman’ı ve Eskişehir İli Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Rıza Sarıkaya’yı ziyaret ederek sürdürdü.

STK ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Hamamcı, ilçemizin kalkınması ve gelişimi için sivil toplum kuruluşlarının katılımı ve desteği son derece önemlidir. Belediye Başkanı olduğum takdirde, İnönü’müzün sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda daha fazla gelişmesi için sivil toplum kuruluşlarımızla ortak projeler üreteceğiz. ilçemizin geleceğini birlikte şekillendirebilmek adına, sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman yakın iş birliği içinde olacağız. Birlikte hareket ederek ilçemizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yaşam merkezi haline getireceğiz.

İlçemizi ortak akıl projemizle yürütebilmek için ilçemiz genelinde bulunan sivil toplum kuruluşlarımıza, esnaflarımıza, kurumlarımıza ve hemşehrilerimize ziyaretlerimizi sürdüreceğiz ’’ dedi.

AK Parti İnönü Belediye Başkan Aday Adayı Serhat Hamamcı, misafirperverliklerinden dolayı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkürlerini iletirken, STK Başkanları da İnönü’nün geleceğini şekillendirmek adına birlikte çalışmanın önemli olduğunu ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.