Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Serkan Ortatepe’den Şebeke su zammına tepki

Serkan Ortatepe’den Şebeke su zammına tepki
12.12.2023
A+
A-

Yenilik Partisi Eskişehir İl Başkanı Serkan Ortatepe “Eskişehir’de her ay şebeke suyuna zam gelmesinden bıktık dedi

Ortatepe;2022 yılının Aralık ayında metreküpü 5 lira 29 kuruş olan şebeke suyu bugünlerde 21 lira 61 kuruşa yükselmiş. Son bir yılda 16 lira 32 kuruş zammı olur. Her ay otomatik zam uygulaması Eskişehir halkını artık bıktırmıştır.

Çevre illerde vatandaşlar şebeke suyunu çok daha ucuza kullanırken Eskişehirli vatandaşlar neden cezalandırılıyor. Nerede kaldı sizin sosyal belediyeciliğiniz. ESKİ yakında 2023 yılında şu kadar kar ettik, şu kadar başarılıyız diye kendini övmeye kalkmasın. Eskişehir halkının cüzdanına göz dikilerek belediyecilik yapılmaz. İçilebilir su desen değil. Eğer esnafsanız bu su sizler için çok daha pahalı. Metreküpü 36 lira 74 kuruştan kullanıyorsunuz.

Yenilik Partisi  il Başkanı Serkan Ortatepe,  inşaatta kullanılan su ise 43 lira 22 kuruş olmuş. Siz inşaatçının tepesine su parasında bile bu kadar acımasız davranırsanız ev fiyatlarının ucuz olmasını nasıl bekleyebilirsiniz. Eskişehir halkı 31 Mart seçimlerinde bu soygunun hesabını soracaktır.

ESKİ kente fayda sağlama görevini yitirmiş Eskişehir Büyükşehir Belediyesine finans sağlama aracı olarak kullanılan bir kurum haline gelmiştir. Eskişehirliler her şeyin farkında. Seçim zamanı halktan hangi yüzle oy isteyeceksiniz. 110 gün sonra yapılacak seçimlerde bu otomatik zamların hesabı tek tek sorulacaktır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.