Site Rengi

DOLAR 32,3836
EURO 34,7708
ALTIN 2.439,83
BIST 9.999,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

Seyitgazililer ve Çevre Köyler İftar Buluşması’na Yoğun Katılım

15.08.2019
A+
A-

Seyitgazililer ve Çevre Köyler İftar Buluşması’na binlerce kişi katıldı. Nabi Avcı’nın öncülük ettiği buluşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi. Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay çocuklara sürpriz yapıp karne hediyeleri dağıttı. Seyitgazililer ve Çevre Köyler İftar Buluşması, Salih Zeki Anadolu Lisesi bahçesinde büyük bir katılımla gerçekleşti. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar buluşmasına AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti İl Başkanı Murat Özcan, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, AK Parti milletvekili aday adaylarından Fethi Fahri Kaya, Seyitgazili işadamı Ethem Kalın ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlahi ve ney dinletisi ile eski ramazanları da yaşatan iftar buluşmasında binlerce vatandaş birlikte iftar yapmanın manevi huzurunu yaşadı.

'Her zaman kol kola, omuz omuza'

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan iftar öncesinde yaptığı konuşmada, “Bugün tüm Seyitgazili hemşehrilerimizi bir araya toplayalım ve birlikte iftar yapalım istedik. Sağ olsun, çok değerli bakanımız Nabi Avcı da böyle bir organizasyona öncülük etti. Seyitgazili hemşehrilerimizi bir araya getirmemize vesile oldu. Odunpazarı’nda yaşayan Seyitgazili hemşehrilerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Odunpazarı’ndaki Seyitgazili hemşehrilerimizle her zaman kol kola, omuz omuza bir ve beraber olduk. Bu birlik ve beraberliğin en güzel göstergesi de bu iftar sofrasında buluşmamız. İftar davetimize katıldığınız için bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi daim etsin” dedi.

'Bu kalabalık önemini anlatıyor'

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay yaptığı konuşmada: “Sizlerle böyle güzel bir yaz akşamında, mübarek bir akşamda bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hep diyoruz, birlik ve beraberlik içinde olunca kimse karşımızda duramaz. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Buradaki kalabalığı görünce birlik ve beraberliğin önemini daha iyi anlıyorum. Allah birliğimizi daim etsin. Sizlerle yürüyecek daha çok yolumuz var. İnşallah, 24 Haziran’da da sizlerle bayram yapacağız. Allah nice güzel bayramlara erişmeyi nasip etsin” dedi.

'Nabi Avcı’dan çocuklara karne sürprizi'

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı da, “Allah sağlık, afiyet, huzur içinde nice Ramazanlar nasip etsin inşallah. Öncelikle karne alan çocuklarımızı, anne ve babalarını tebrik ediyorum. Sağlık ve esenlikler diliyorum. Volkan başkanımıza da böyle bir organizasyon için çok teşekkür ediyorum. Şimdi çocuklarımıza karne hediyelerimizi vereceğiz” dedi. Büyük ilgi gören iftar buluşmasına aileleriyle katılan çocuklara sürpriz yapan Nabi Avcı da, Emine Nur Günay ile birlikte çocuklara karne hediyelerini dağıttı. Çocukların sevinci renkli görüntülere sahne oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.