Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Şizofreni hastası 14 gündür kayıp (Video Haber)

Şizofreni hastası 14 gündür kayıp (Video Haber)
09.10.2023
A+
A-

Eskişehir’de 14 gündür kendisinden haber alınamayan Ağabeyi Nazmi Önal hakkında konuşan Mehmet Önal, “14 gündür kendinden haber alamıyoruz, şizofreni hastası kendisi. 14 gündür hiçbir iz bulunamıyoruz” dedi.

Tepebaşı ilçesi Yörükakçayır Mahallesinde annesi ve kardeşi ile birlikte Nazmi Önal, yaklaşık 14 gün önce kayboldu. Yakınlarının iddiasına göre şizofreni hastası olan 64 yaşındaki Önal’ın nereye gittiğine dair kimsenin en ufak bilgisi dahi yok. Jandarma ve polis ekiplerinin yanı sıra 64 yaşındaki Nazmi Önal’ı bulmak için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Jandarma, AKUT, Dorlion Arama Kurtarma, AFAD gönüllülerinden oluşan 50 kişilik ekip arama çalışmasına devam ediyor. Nazmi Önal’ın kardeşi Mehmet Önal, 82 yaşındaki annesinin oldukça üzgün olduğunu belirtirken, ağabeyini kimsenin görmediğini belirtti.

“14 gündür kendinden haber alamıyoruz”
Kayıp Nazmi Önal’ın kardeşi Mehmet Önal, ağabeyinin kaybolmasından dolayı oldukça üzgün olduğunu belirtti. Arama çalışmalarından bahseden kardeş Önal, şöyle konuştu:
“Abim Nazmi Önal, Tepebaşı ilçesi Yörükakçayır mahallesindeki oturuyordu. 64 yaşındaydı kendisi. Yaklaşık 14 gündür kendinden haber alamıyoruz, şizofreni hastası kendisi. 14 gündür hiçbir iz bulunamıyoruz. Diğer abim ve annemle birlikte yaşıyordu.

Gittiğini ve bir daha kimseyi görmediklerini söylüyorlar. AFAD, jandarma ve polis arama çalışması yapıyor fakat bir haber alınamadı. Annem 82 yaşında, evde sürekli ağlıyor. Daha önce böyle bir olayla karşılaşmamıştık, Eskişehir kent merkezine günübirlik giderdi ya da ertesi gün dönerdi. Bir de Yusuflar köyü vardı, oradan da gören duyan yok.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.