Site Rengi

DOLAR 32,2897
EURO 34,7104
ALTIN 2.433,35
BIST 9.995,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 18°C

Suç ve suçlularla mücadele operasyonunda 14 şahıs yakalandı

Suç ve suçlularla mücadele operasyonunda 14 şahıs yakalandı
04.07.2023
A+
A-

Eskişehir’de suç ve suçlularla mücadele amacıyla yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 14 şahıs yakalanırken, çok sayıda silah ve çalıntı malzeme ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Kamu Düzeninin Sağlanması için suç ve suçlularla mücadele amacıyla şüpheli şahıslara yönelik çalışma gerçekleştirildi. Çalışmalar neticesinde, ‘Suç Eşyasının Satılması ve Kabul Edilmesi’ suçundan aranan 1 şahıs, 3 ayrı ‘Hırsızlık’ suçundan ve Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından kayıp şahıs olarak aranan 1 şahıs, ‘Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma Veya Taşıma Veya Bulundurma’ suçundan aranan 1 şahıs, ‘Kasten Yaralama ve Silahla Tehdit’ suçlarından aranan ve 1 yıl 15 ay kesinleşmiş cezası bulunan 1 şahıs, ‘Çocuk veya Beden ve Ruh Bakımından kendini Savunamayacak Kişiyi Öldürme’ suçundan aranan 1 şahıs yakalandı. Yapılan aramalarda ise 6 adet tabanca, 41 adet mermi, bir miktar uyuşturucu madde, 1 adet çalıntı olduğu anlaşılan motosiklet, 1 adet çalıntı olduğu anlaşılan araç ele geçirildi.

Çalışmalar çerçevesinde yakalanan M.B., B.K., Ş.Ş., H.E., N.P., D.K., A.B., K.T., M.G., Ö.D., V.B., Ö.K., B.Z. ve Y.N.O. isimli 14 şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.