Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Süleyman Ekşi’nin Odunpazarı halkından Ricası var

Süleyman Ekşi’nin Odunpazarı halkından Ricası var
05.11.2023
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Odunpazarı Belediye Başkan aday adayı Mehmet Süleyman Ekşi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;Kıymetli hemşerilerim; müsaadenizle sizden bir ricam daha olacak dedi.

Süleyman Ekşi,Bugüne kadar Odunpazarı ilçemiz ile ilgili sorunları dile getirdim, bununla da yetinmeyip sorunların çözüm yollarını sudum. Katılımcılık esasını da gözeterek, sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin sıklıkla sizlerin görüşlerine başvurdum. Karapınar 2. Etap (Erenköy, Yenidoğan, Huzur), Küçük Sanayi Sitesi ve Gündoğdu’nun dönüşümü. Büyükdere, Gültepe, Göztepe ve Yıldıztepe mahallelerimizdeki kat artırımı meselesi. Üstyapı, çöp, moloz, kapalı pazar sorunları. Hayvan barınağının yetersizliği, belediye ile vatandaşlarımız arasındaki iletişim problemi ile belediye yöneticilerinin katılımcılığa önem vermemeleri.

Söz verilip yapılmayan Cemevi, Hamamyolu projesindeki sıkıntılar. Tarihi Odunpazarı Bölgemizde faaliyet gösteren işletmelerin veranda, teras, bahçe ve çatı katı kullanımlarının yönetmeliğe uygun hale getirilmesi. Ve dahası… Söz konusu sorunlar ve çözümleri üzerinde ekibimizle beraber titizlikle çalışıyoruz ve hep ifade ettiğim gibi, 2024 yılının Mart ayında AK kadroların sizlerden yetki alarak göreve gelmesiyle beraber hızla sorunları çözeceğiz.

AK Parti Odunpazarı aday adayı Ekşi;Siz değerli hemşerilerimden ricama gelince…

Odunpazarı Belediyesi’ni ‘sosyal belediyecilik’ anlayışıyla yöneteceğiz diyenler, maalesef bu sözü de yerine getiremediler. Hepinizin bildiği üzere ülkemizde en iyi sosyal belediyecilik örneklerini de AK kadrolar göstermiştir. Sosyal belediyecilik demek temelde sosyal risk grupları ve dezavantajlı kesimler olarak ifade edilen kadınlara, çocuklara, yaşlılara, hastalara, yoksullara, işsizlere, göçmenlere vesaire, hizmetler sunmaktır.

Sizce Odunpazarı ilçemizde sosyal belediyecilik adına eksikler nelerdir? AK kadrolar bu kapsamda hangi hizmetleri gerçekleştirmelidir? dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.