Site Rengi

DOLAR 32,3810
EURO 34,7768
ALTIN 2.398,79
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 21°C

Süleyman Reyhan:Gün Birlik içinde Hedefe kilitlenme günüdür

Süleyman Reyhan:Gün Birlik içinde Hedefe kilitlenme günüdür
20.03.2024
A+
A-

Önceki dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan ile Yerel seçim süreci ile ilgili gerçekleştirdiğimiz söyleşide Reyhan çarpıcı ifadelerde bulundu.

Asalet Salgınoglu:Süleyman Bey, yakın zamanda AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı görevinde bir değişim oldu. Siz bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Süleyman Reyhan: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın değerli yol arkadaşı olarak yürümek, teşkilatımızın her bir kademesinde görev almak benim için tarif edilemez bir gurur ve büyük bir şereftir. Bu yolculukta, liderimizin vizyonuna hizmet ederken, ülkemizin ve milletimizin refahı için çalışmak, bana verilmiş en kıymetli görevlerden biridir. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın öncülük ettiği dönüşüm ve kalkınma mücadelesinde yer almak, teşkilatımızın her kademesinde emek vermek, ülkemize ve değerlerimize olan bağlılığımı pekiştirmekte, bu uğurda gösterdiğim çabayı daha da anlamlı kılmaktadır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, şahsıma göstermiş olduğu büyük güven ve destek nedeniyle derin minnettarlığımı ifade etmek isterim. Bugüne dek beni üç defa il başkanlığı gibi önemli ve sorumluluk gerektiren bir göreve layık görmesi hem onur verici hem de bu yolda daha fazla çalışmam için bana ilham veriyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonuna hizmet etmek ve ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmak üzere üstlendiğim bu önemli sorumluluklar, benim için büyük bir onur ve motivasyon kaynağı olmuştur. Bu vesileyle, bana gösterilen bu inanç ve destek için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve teşkilatımızın tüm kademedeki değerli üyelerine minnettarlığımı ifade etmek istiyorum.

 

 

 

Asalet Salgınoglu: Bir kırgınlığım yok diyorsunuz yani…

 

Süleyman Reyhan: Kesinlikle yoktur. AK Parti içerisinde görev alan tüm başkanlarımız ve değerli teşkilat üyelerimiz, bu ulvi görevi, milletimize efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için kabul etmiştir. Partimizin her bir ferdi, dava arkadaşlarımız, partimizin kuruluş felsefesine ve misyonuna uygun olarak, milletimizin refahı, ülkemizin gelişimi için aynı heyecan, aynı samimiyet ve aynı özveriyle çalışmaktadır. AK Parti’ye gönül veren her bir teşkilat üyesi arasında, AK dava uğruna, hizmette ve hayırda bir yarış hâkimdir.

 

Bu, bize, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, büyük bir aile olma ve ortak bir amaç uğrunda birleşme şuurunu kazandırmıştır. Bu anlayışla, AK Parti, kurulduğu günden bu yana milletimizin dertlerine derman, sorunlarına çözüm bulma gayreti içinde olmuştur. Her bir teşkilat üyemiz, bu kutlu davanın bir neferi olarak, milletimizin huzuru, ülkemizin istikrarı ve geleceği için canla başla çalışmaktadır. Bu çerçevede, tüm dava arkadaşlarımın fedakarlıkları, samimiyetleri ve çalışmaları, partimizin ve ülkemizin bugünlere gelmesinde büyük bir rol oynamıştır.

 

Asalet Salgınoğlu:31 Mart yerel seçimlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?

 

Süleyman Reyhan: 22 yıl önce, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşunda benimsediğimiz “Aydınlığa açık, karanlığa kapalı” ilkesi ve milletimize olan güvenimizle çıktığımız bu yolda, milletimizin desteğiyle kesintisiz olarak iktidarda kalarak Türkiye’nin potansiyelini tüm dünyaya gösterdik. Gerçekleştirdiğimiz dönüşümler, hayata geçirdiğimiz icraatlar ve yatırımlarla ülkemizin gücünü, kalkınma kapasitesini hem dostlarımıza hem de düşmanlarımıza ispatladık.

 

Cumhur İttifakı olarak, Eskişehir’imizi yılların getirdiği aksaklıklardan, fetret devrinden uzaklaştırma ve şehrimizi hak ettiği aydınlık geleceğe kavuşturma sözü veriyoruz. Eskişehir, artık daha fazla zaman kaybına tahammül edemez. Bu bilinçle, bugünden itibaren hepimiz için en önemli görev; Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Nebi Hatipoğlu başta olmak üzere, tüm ilçe belediye başkan adaylarımıza destek olmak, onlar için çalışmak, koşturmak, ter dökmek ve başarıları için tüm gücümüzle, tüm samimiyetimizle yanlarında olmaktır.

 

Cumhur İttifakı olarak “Niyet hayır, akıbet hayır” diyerek çıktığımız bu kutlu yolda, aynı ihlas ve samimiyetle ilerlemeye, Eskişehir’imizi ve ülkemizi daha iyi yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Dualarımız, Rabb’imizin bizi bu yolda sabit kılması, birlik ve beraberliğimizi daim etmesi içindir.

 

Asalet Salgınoğlu: Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe belediye başkan adayları hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

 

Süleyman Reyhan: Hem Özkan Alp hem de Hamid Yüzügüllü çok tecrübeli ve çalışkan arkadaşlarımız. Üçlü ve güçlü bir şekilde gelerek Eskişehir’de yeni bir sayfa açmaya, şehrimizi dönüştürmeye talibiz.

 

Birbirinden dinamik ve değerli üç belediye başkanı adayımız ile Eskişehir’de, sözlerin ötesine geçip, somut projelerle şehrimizi şekillendiren, bahaneler yerine çözümler üreten bir yönetim anlayışını sergileyeceğiz.

 

Eskişehir’e, kibrin değil, tevazunun hakim olduğu, insan merkezli ve katılımcı bir belediyecilik yaklaşımını getireceğiz. Arkadaşlarımız şehrimizin ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçları gibi görecek bir belediyecilik anlayışını hakim kılacaklar.

 

Nebi Hatipoğlu, Özkan Alp ve Hamid Yüzügüllü ile bu yolda yürümeye, Eskişehir için el ele, gönül gönüle vererek çalışmaya, şehrimizi daha yaşanabilir, daha mutlu ve daha gelişmiş bir geleceğe taşımaya hep birlikte varız.

 

Asalet Salgınoğlu: Son olarak AK Parti teşkilat arkadaşlarınıza bir mesajınız var mı?

 

Süleyman Reyhan:31 Mart yerel seçimlerinde, Eskişehir’imizde, teşkilatımızın her bir üyesi, büyük bir azim ve kararlılıkla çalışarak, partimizin ve adaylarımızın başarısı için elinden geleni yapacak. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Nebi Hatipoğlu başta olmak üzere, Allah’ın izniyle tüm adaylarımızla birlikte, ilçelerimizde AK Parti’mizin izlerini daha da derinleştireceğiz. Bu büyük ve önemli görevde omuz omuza verecek olan milletvekillerimize, mahalle başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurullarına, kadın ve gençlik kollarımızın değerli başkan ve yöneticilerine, belediye başkan adaylarımıza, belediye meclis üyelerimize ve partimizin her kademesinde görev alan tüm teşkilat üyelerimize büyük sorumluluklar düşüyor. Hepimiz canla başla çalışalım. 1 Nisan sabahı Eskişehir belediyeleri AK’lansın inşallah.

Bu seçim, birlik ve beraberlik içinde, el ele, gönül gönüle vererek, Eskişehir’imizi daha da ileriye taşıma, şehrimizin ve vatandaşlarımızın refahını artırma fırsatıdır. Her birimiz, partimizin ve şehrimizin geleceği için üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle hareket edecek, Eskişehir’imizi AK Parti’nin güçlü yönetimi altında, daha yeşil, daha modern ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirme hedefine katkıda bulunacağız.

 

Gün, birlik olma, birlikte hareket etme ve şehrimize hizmet etme günüdür. Bu yolda hep birlikte, büyük bir gayret ve inançla ilerleyeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.