Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

SULTANDERESPOR YENİ SEZONDA İDDİALI

SULTANDERESPOR YENİ SEZONDA İDDİALI
30.01.2023
A+
A-

Sultanderespor Klübu 2022-2023 sezonunun açılışını  gerçekleştirdi. Sultanderespor Klübu Başkanı Veli Turhan açılışta yaptığı konuşmada,Biz mahalle takımıyız birçok kulüpte olan imkanlar sahalar bizde yok. Kendi çabalarımızla bir yerle gelmeye çalışıyoruz. Biraz daha merkeze uzak olmamızında etkisiyle A takımda ki birçok oyuncumuz kendi alt yapı oyuncularımız. Bu sene biraz daha farklı bir vizyona bürünüp birçok transfer gerçekleştirdik dedi.

Sultanderespor Klüp Başkanı Veli Turhan; Sadece futbolcu olarak değil yönetimsel olarakta. Mesut KARA ve Hüseyin ALBAYRAK hem maddi anlamda hem manevi anlamda hemde sportif anlamda bize çok büyük vizyon kattılar. İki değerli insan futbolu seven çocukları seven abilerim yalnız yürüdüğümüz bu yolda bize çok büyük destek oldular.

Veli Turhan,Hocalarımız her Ersinç ESİN ve Sefa ALTAY onlarda var güçleriyle bu vizyona ortak oldular. Bu seneki ilk hedefimiz şampiyon olup bir üst lige çıkabilmek. Kazasız sakatlıksız cezasız bir sezon diliyorum herkese herşey herkesin gönlünce olsun bütün takımlara başarılar diliyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.