Site Rengi

DOLAR 32,5216
EURO 34,9599
ALTIN 2.438,77
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 17°C

‘Temel Çikolata Eğitimi’ alıp çeşit çeşit nefis çikolatalar ürettiler

‘Temel Çikolata Eğitimi’ alıp çeşit çeşit nefis çikolatalar ürettiler
08.11.2023
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) tarafından düzenlenen ‘Temel Çikolata Eğitimi’ Eskişehir Meslek Yüksekokulu Uygulama Mutfağı’nda gerçekleştirildi.

Radisson Blu Çeşme Pasta Şefi Murat Tütüncü’nün deneyimlerini paylaştığı etkinliğe çok sayıda Aşçılık ve Turizm Bölümü öğrencisi katılım sağladı. Eğitimin sonunda çikolata tadımı gerçekleştirilerek Pasta Şefi Murat Tütüncü’ye, Öğr. Gör. Mutlu Doğan tarafından belge ve hediye takdim edildi.

“Kendimizi geliştirmemiz çok önemli”
Eğitimin koordinatörlüğünü üstlenen Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Mutlu Doğan, gelişimin önemine vurgu yaparak, “Birebir şeflerden eğitim almak işin püf noktalarını öğrenmemize yarıyor. Sorusu olan öğrencilerimiz bizzat kendileri sorma imkânı yakalıyor. Böylece daha verimli bir eğitim geçirmiş oluyoruz. Bugün burada çikolata hakkında çok fazla şey öğreneceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.