Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adayı SİVRİDEN, EOSB Başkanı KÜPELİ’YE Ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adayı SİVRİDEN, EOSB Başkanı KÜPELİ’YE Ziyaret

-Yaklaşan yerel seçimler kapsamında AK Partiden Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Başkanlığı için aday Adaylığını açıklayan Ahmet Sivri, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret ederek, seçilmesi durumunda Tepebaşı bölgesinde gerçekleştirmeyi planladığı plan ve projeleri paylaştı.

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, AK Partiden Tepebaşı Belediyesi Başkanlığı için aday Adaylığını açıklayan Ahmet Sivri’yi kabul etti. Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Küpeli “Eskişehir sanayisi, özellikle OSB’de gerçekleştirilen yeni yatırımlarla son 5 yılda büyük bir atılım ve büyüme dönemi geçiriyor. Tesis sayımız 888’e ulaştı. Birkaç yıl içinde sanayi kuruluşu sayımız bine ulaşacak. Büyüme hızımız giderek artmakta. Bugün 34 milyon m2’lik büyüklüğümüz ile tek merkezden yönetilen Türkiye’nin en büyük OSB’siyiz. İmişehir bölgemiz dolmak üzere, rezerv sanayi alanlarımızı yeni yatırımlar için hızla hazırlıyoruz.

Gelecekteki sanayi yatırımlarının yapılacağı rezerv bölgeleri şimdiden hazırlamak amacıyla, bölgemizin büyüklüğünü 50 milyon m2’ye çıkaracak şekilde, yeni sahaları sanayi alanımıza katmak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Eskişehir, köklü bir geçmişe sahip, sanayi ve teknoloji üretim merkezidir. Sanayi bizim vazgeçilmezimiz. Geleceğimiz yine sanayiden ve bilimle harmanlanmış yüksek teknoloji üretiminden geçiyor. Eskişehir ulaşım ağlarının kesişim noktasında ve hızla büyüyen sanayimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek yeni yatırımlara ihtiyaç var. Ahmet Bey’i çok uzun yıllardır tanıyorum, kendisi çok önemli ve değerli bir konum için adaylığını şimdiden açıkladı. Açık ve net duruşu için kendisini kutluyorum. Takdir, Eskişehir halkınındır. Ben halkımızın her zaman en doğru kararı verdiğine inanıyorum. Seçimle gelinen bu makamlar çok önemli ve değerli konumlardır. Kendisine aday adaylığı çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Sanayimizin büyümesi bizi mutlu ediyor AK Partiden Tepebaşı Belediyesi Başkanlığı için aday Adaylığını açıklayan Ahmet Sivri’de açıklamasında uzun yıllardır iş dünyasında Eskişehir’de özellikle inşaat sektöründe birçok önemli projeye imza attıklarını, Tepebaşı bölgesinin yeni ve modern yaşam alanları yönünden çok önemli bir çekim merkezi olduğunu belirterek “İş dünyasında elde ettiğimiz tecrübe ve bilgi birikimimizi artık siyaset yoluyla daha geniş kesimlere aktarmak için AK Partiden Tepebaşı Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak önemli bir göreve talip oldum. Eskişehir sanayimizin, Nadir Başkanımın ve ekibinin büyük ve yoğun gayretiyle son yıllarda büyük bir atılım yaptığını hepimiz yakinen görüyoruz. Bu yatırımlar hepimizi mutlu ediyor. Yapılan her yeni yatırım Eskişehir’in ekonomisine katkı ve değerdir. İnşallah bizde sanayimizdeki bu dönüşüme modern ve yeni bir şehirleşme anlayışıyla katkı sunmak amacındayız. Kentimize ve halkımıza yeni plan ve projelerimizle hizmet etmek arzusu içindeyiz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.