Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

TEPEBAŞI’nı Zirveye Taşıyacağız

TEPEBAŞI’nı Zirveye Taşıyacağız
05.02.2024
A+
A-

Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Tepebaşı İlçesi 3 Kademe Mahalle Başkanları ile bir araya geldi. Buz Ateş Davet Salonlarında gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Milletvekili Prof.Dr.Ayşen Gürcan, Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, MHP İlçe Başkanı Faruk Duman, Gençlik Kolları Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak, Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü 3 Kademe Mahalle Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada “Rabbim o kadar büyük ki bu dönem sizlerle yolumu birleştirdi. Sizlerle Cumhur İttifakının neferleriyle kader arkadaşlığı yapmayı nasip etti. 1 haftadır sahadayız. Ben burada sizlerdeki heyecanı ve ışıltıyı görüyorum. 31 Mart akşamı tarih yazacağımızı görüyorum. Bu yolu yürümekten gurur ve onur duyuyorum. Sizlerle olmak benim heyecanımı arttırıyor. Beraber kazanıp beraber yöneteceğiz. Nasıl belediyecilik yapılacağını biz Sivrihisar’da gösterdik.

Bundan sonrada Tepebaşı’nı zirveye taşıyıp, Türkiye’nin yıldızı yapacağız. 31 Mart’ta tüm belediyeleri alarak güçlülüğümüzü göstereceğiz ve genel başkanlarımıza Eskişehir’in anahtarlarını vereceğiz. Seçim boyunca durmadan çalışacağız. Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Bizler artık bir bütünüz. Benim kader, yol arkadaşlarım sizlersiniz. Hiçbir zaman karalama yapmayacağız. Biz daha iyisini yapıp, kararlı bir şekilde, çıtamızın ne kadar yüksek olduğunu göstereceğiz. 20 yıl aldılar bir şey yapmadılar, biz ise 5 yılda neler yapılacağını göstereceğiz. Yorulmak yok, yola devam… Birlik ve beraberlik içinde zafere ulaşacağız ve Tepebaşını alacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.