Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Türk Ocağı’ndan Mülkiye Ziyaretleri

15.08.2019
A+
A-

Türk Ocağı Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu, Prof. Dr. Nedim Ünal’ın başkanlığında Tepebaşı Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz ve Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin’e 'hoş geldiniz' ve 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında; Türk Ocakları ve Eskişehir’de yapılan faaliyetler ve ilçelerin durumuna ait düşünceler kaymakamlar Yılmaz ve Bilgin'e aktarılırken, Erdinç Yılmaz ve Turgay Hakan Bilgin'in Türk Ocakları ve Eskişehir'e dair görüşleri karşılıklı olarak değerlendirildi. Ardından vali yardımcılarına yapılan ziyarette ise görevlerine bir müddet önce atanan ve aynı zamanda şair olan Aslan Avşarbey ile yeni atanan Alper Balcı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Türk Ocakları ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi verilirken, diğer taraftan şehir ve ilçeleri hakkında fikir alışverişi yapıldı.
Gerek Avşarbey, gerekse Balcı’da Türk Ocakları ve faaliyetlerinden haberdar olduklarını, yakından takip ettiklerini ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.