Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK OSB’Sİ OLMA YOLUNDA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK OSB’Sİ OLMA YOLUNDA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR
10.12.2022
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Vali Yardımcısı Ali Çetin’i ağırladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Nadir Küpeli, Eskişehir OSB’nin genişleme çalışmaları ve yatırımlar hakkında Vali Yardımcısı Ali Çetin’e bilgiler verdi. Türkiye’nin en büyük OSB’si olma hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Başkan Küpeli, “Eskişehir OSB olarak 830 fabrika ve 47 bini aşkın çalışanı ile şehrimizim ve ülkemizin kalkınmasına ciddi katkılar sunuyoruz. Ancak biz bunu yeterli bulmuyoruz. Binlerce insanın çalışacağı, milyonlarca dolarlık çok büyük yeni sanayi yatırımlarını hayata geçirmek için rezerv alanlarımızı valiliğimizin desteğiyle hızla hazırlıyoruz.

Bu yıl içerisinde başta sayın Valimiz Erol Ayyıldız olmak üzere, ilgili tüm kamu kurumlarının çok değerli katkılarıyla OSB’nin büyüklüğü 34 milyon metrekareye ulaştı. Çalışmalarımız tamamlandığında ana hedefimiz olan 50 milyon metrekare büyüklüğe ulaşıp ülkemizin en büyük OSB’si olacağız” dedi.
Valilik olarak desteğimiz devam edecek
Eskişehir Vali Yardımcısı Ali Çetin, Eskişehir’in ülkenin sayılı sanayi kentlerinden biri olmasında Eskişehir OSB’nin payının çok büyük olduğunu aktardı. Eskişehir OSB yönetiminin başarılı bir yönetim anlayışı gösterdiğini ileten Çetin, yürütülen çalışmalar, projeler ile yeni yatırımlar kazandırılması noktasında, ortaya konan performansın şehrin geleceği açısından sevindirici olduğunu söyledi. Vali Yardımcısı Çetin, Eskişehir sanayisinin gelişimi için Valilik olarak tüm destekleri sunduklarını ifade ederek, Eskişehir OSB ile iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.