Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Uğur Bilge’den Çifteler ve Günyüzü ilçelerine ziyaret

Uğur Bilge’den Çifteler ve Günyüzü ilçelerine ziyaret
13.09.2023
A+
A-

Eskişehir İl  Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Erdinç Ozkurt, Çifteler ve Günyüzü ilçelerindeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek incelemelerde ve değerlendirmelerde bulundular.

Öncelikle Çifteler Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Prof. Dr. Uğur Bilge, Başhekim Uzm. Dr. Yahya Kemal Balibaşa ve Hastane Müdürü Gürdal Kandır ile görüşerek bilgiler aldı. Hastane başhekimleriyle ve müdürleriyle görüşen Bilge, daha sora hastanedeki acil servisi ve poliklinikleri ziyaret ederek karşılaşmış olduğu hastalarla ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek hastaların istek ve taleplerini alarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Çifteler Devlet Hastanesi’nde çalışan tüm sağlık personelleriyle bir araya gelen Bilge, talep ve önerilerini öğrenip, istişarede bulundu.

Prof. Dr. Uğur Bilge ve Dr. Erdinç Ozkurt, çeşitli programlara katılmak üzere Günyüzü İlçesini ziyaret eden Vali Hüseyin Aksoy’un ziyaretlerine katıldıktan sonra Günyüzü ilçesinde bulunan sağlık kuruluşlarını ve Günyüzü İlçe Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti. Hastane Başhekimi Dr.Uğurcan Canbay ve Hastane Müdürü Mehmet Ali Doğrugöl ile görüşerek bilgiler alan Bilge, hastane acil servisinde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ PROF. DR. UĞUR BİLGE VE HALK SAĞLIĞI HİZMETLERİ BAŞKANI DR. ERDİNÇ OZKURT, ÇİFTELER VE GÜNYÜZÜ İLÇELERİNDEKİ SAĞLIK KURULUŞLARINI ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE VE DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Erdinç Ozkurt, Çifteler ve Günyüzü ilçelerindeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek incelemelerde ve değerlendirmelerde bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.