Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Uzun yıllardır asfalt dökülmeyen yollar mahalleliyi mağdur ediyor

Uzun yıllardır asfalt dökülmeyen yollar mahalleliyi mağdur ediyor
10.07.2023
A+
A-

Eskişehir’in Yunus Emre mahallesinde yaklaşık 2 sene önce yapılan kanalizasyon çalışması sırasında kazılan yollara asfalt yapılmaması bölge halkının tepkisini çekti.

Mihalıççık ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde yaklaşık 2 sene önce Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından bir kanalizasyon çalışması yapıldı. Belli bir süre boyunca tuvalet konusunda problemler yaşayan bölge halkı, bu defa da çalışmalar için kazılan yollara asfalt dökülmemesi sebebiyle mağdur oldu. Hali hazırda yolların kötü olduğu bilinen mahalledeki bazı cadde ve sokaklardan araçla geçmek maddi hasar riski oluştururken, taşlı olan yollarda traktörlerin bile zorlukla ilerlediği kaydedildi. Konuyla ilgili rahatsızlık duyduğunu ifade eden mahalleliler, yetkililere çağrıda bulundu.

“Mahallemizin yolları zaten kötüydü, daha da kötü oldu”
Yunus Emre mahallesinde yaşayan Hüdayi Turgut, çalışmalardan sonra yolların daha kötü hale geldiğini söyledi. Uzun yıllardır asfalt yapılmasını beklediklerini ifade eden Turgut, “Belediyenin kanalizasyon çalışması için buraları kazmasıyla bizim yollarımız iyice kötü hale geldi. Yolları biraz düzeltmeye çalıştılar ancak yeterli olmadı, asfalt dökülmesi gerekiyordu. Mahallemizin yolları zaten kötüydü, daha da kötü oldu. Buralar kışın çamur, yazın toz olur. Araçlarımız bozuluyor, traktörle bile zor gidiyoruz. Kaç yıldır asfalt yapılacağını söylüyorlar ama hala ortada bir şey yok” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.