Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Volkan Doğan Efsaneler Ligi’ni Eskişehir’de Topladı

15.08.2019
A+
A-

Odunpazarı Dernekler Platformu Onursal Başkanı Volkan Doğan Eskişehir’de, internet üzerinden oynanan ve dünyanın en popüler sporu olan E -Spor turnuvası düzenledi. League Of Legends, yani 'Efsaneler Ligi' adındaki organizasyon, Anadolu’da ilk kez gerçekleştirildi.

Daha önce sadece İstanbul’da düzenlenen e- spor organizasyonu, ilk kez Anadolu topraklarıyla tanıştı. Odunpazarı Dernekler platformu Onursal Başkanı Volkan Doğan’ın organize ettiği 'League Of Legends' turnuvasına Eskişehirliler müthiş bir ilgi gösterdi. Eskişehirli takımların yanı sıra, İstanbul, Çanakkale ve Uşak’tan da takımların katıldığı organizasyonda tam 48 takım kıyasıya yarıştı. Her yaştan sporcunun, hatta bedensel engellilerin bile rahatlıkla yapabildiği elektronik sporlar, Türkiye’de de hak ettiği ilgiyi görmeye başladı. Daha önce sadece İstanbul’da düzenlenen e – spor turnuvası, ilk kez Anadolu topraklarına da gelerek, Eskişehirli tutkunlarıyla buluştu.

Atatürk Spor Salonu’nda başlayan turnuva 'VolkanDogan.Tv'den tüm gün canlı yayınlandı. Turnuva için özel bilgisayarlar İstanbul’dan getirildi. E – spor oyuncuları, internet altyapısı ve bilgisayar altyapısının çok iyi olduğunu belirterek, organizasyonu yapan Volkan Doğan ve ekibine teşekkür etti. Gençlerin ve sporun her zaman destekçisi olduklarını belirten Doğan, oyuna katılan takımlara başarı dileklerinde bulunduktan sonra, turnuvaya katılan 48 takım arasında eşleşme yapıldı. Finallere kalmayı başaran 8 takım, yapılan kura çekimlerinden sonra çeyrek final ve yarı final müsabakaları yaptı. Yarı finalde elenen iki takım da 3’üncülük mücadelesi verdi. Efsaneler Ligi’nin şampiyonluğunu ise ‘No problem e – sport’ takımı oldu. Internal Flight takımının ikinci olduğu turnuvada, üçüncülüğü Army of Nevresim takımı elde etti.

Organizasyon sonunda bütün katılımcıları tebrik eden Volkan Doğan, 5 bin lira olan birincilik, 2 bin 500 lira olan ikincilik ve 1.25 lira olan üçüncülük ödüllerini hak sahiplerine verdi. Kıyasıya bir mücadelenin yanı sıra, son derece eğlenceli bir ortamda gerçekleşen turnuvadan sonra, katılımcı takımlar topluca hatıra fotoğrafı çektirerek, yaşadıkları güzel anları ölümsüzleştirdi. E – spor tutkunları Volkan Doğan’a çok teşekkür ederek, benzeri organizasyonların yapılması isteğinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.