Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

WORLDEF E-Ticaret Vakfı’nın e-ticaret ve e-ihracat eğitim konferansları devam ediyor

WORLDEF E-Ticaret Vakfı’nın e-ticaret ve e-ihracat eğitim konferansları devam ediyor
13.10.2023
A+
A-

WORLDEF E-Ticaret Vakfı’nın Anadolu’da e-ticaret ve e-ihracat farkındalığı oluşturmak için düzenlediği eğitim konferansları serisi Eskişehir’de devam etti. Konferansta e-ticaret ve e-ihracat alanında uzman isimler katılımcılarla bilgi ve tecrübelerini paylaştı.WORLDEF E-Ticaret Vakfı Eskişehir’de e-ticaret ve e-ihracat eğitim konferansı düzenledi. Konferansta iki gün boyunca e-ticaret, e-ihracat, e-ticarette yazılım altyapısı, lojistik, entegrasyon sistemleri, dijital pazarlama ve markalaşma konularında katılımcılar bilgilendirildi.
E-ticaret profesyonelleri katılımcılarla bilgi ve tecrübelerini paylaştı
Konferans, e-ticaret sektör profesyonellerini ve girişimcileri bir araya getirdi. Katılımcılar, e-ticaretin günümüzdeki ve gelecekteki rolü hakkında bilgi edinme fırsatı buldular. Ayrıca, e-ticaretin sınırlarını aşarak uluslararası pazara açılmak isteyen işletmelere yönelik e-ihracat konularında kritik öneriler sunuldu.
Konferans, WORLDEF Ventures Grup Pazarlama Direktörü Sedat Ateş ve ETO Yönetim Kurulu Üyesi ve azall.com’un Kurucusu Emre Demir’in açılış konuşmaları ile başladı.

Yapay zeka konusunda uygulamalı eğitim verildi
Worldef Ventures Grup Pazarlama Direktörü Sedat Ateş etkinlikte canlı olarak yapay zeka uygulaması ile çalışma yaptı. Yapay zekanın e-ticaret süreçlerinde köklü değişikliklere imza attığını ifade eden Ateş, “Yapay zeka sıfırdan ileri seviyeye e-ticaret süreçlerini destekliyor. Bu kapsamda pazar araştırması, ürün araştırması, tedarikçi kaynakları belirleme, ambalaj tasarımı gibi kritik süreçlerde yapay zeka teknolojisi ile veri odaklı kararlar alınıyor” dedi.Ateş’in uygulamalı yapay zeka eğitimi ile e-ticaret ve e-ihracat sektöründe devrimsel bir yaklaşımın öncüsü olan bu uygulama ilk defa topluluk önünde sıfırdan ileri seviyeye ürün üretimini ve pazarlamasını konu aldı.

Yapay zeka e-ticaret ve e-ihracat süreçlerinde köklü değişiklikler getiriyor
Bu devrimsel yaklaşım sayesinde, ürünlerin yurt dışında olası satış hacimleri analiz edilerek, en uygun pazaryerlerinin belirlenebildiğini söyleyen Ateş, ürünün içerik kartından, ürün gönderimine kadar olan tüm süreçlerin optimize edildiğini ve ayrıca, iade süreçlerinin daha etkin ve verimli yönetilmesi için yapay zeka destekli adımların tasarlandığını belirtti.
Ateş, “Belki de en etkileyici gelişme, hiç satılmayan, özel ürün tasarımlarının yapay zeka ile sıfırdan oluşturulması. Bu yenilikçi yaklaşım, sektörde benzersiz bir yer ediniyor” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.