Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Yarıyıl tatilinden sonra okullarda etkinlikler devam edecek

Yarıyıl tatilinden sonra okullarda etkinlikler devam edecek
21.01.2024
A+
A-

Bilecik’te BİL-EN programı kapsamında yapılan ‘Hareketliyim Sağlıklıyım’ etkinliğinin yarıyıl tatilinden sonra da devam edeceği belirtildi.

Bilecik’te BİL-EN programı kapsamında öğrenciler derslere 5 dakika ısınma ve spor hareketleri yaparak hazırlanıyor. ‘Hareketliyim Sağlıklıyım’ etkinliği hem öğrencilere keyifli anlar yaşatıyor hem de derse daha zinde girmelerini sağlıyor. Çalışmalar her okulun beden eğitimi öğretmenleri tarafından yapılırken ilkokullarda ise İl Spor Koordinatörü tarafından yapılıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, ilk dönem okullarda uygulanan ‘Hareketliyim Sağlıklıyım’ etkinliğinin yarıyıl tatilinden sonra da devam edeceğini belirtti. BİL-EN programı kapsamında bu etkinliğin yapılma kararının alındığını açıklayan Akyol, Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı’nın Vali Şefik Aygöl öncülüğünde yapılan 3 günlük çalıştay sonucunda oluştuğunu belirterek; bu programın amacının 45 başlıkta yapılan etkinliklerle öğrencileri geleceğe hazırlamak olduğunu söyledi. ‘Hareketliyim Sağlıklıyım’ etkinliğinin bu güzel etkinliklerden birini olduğunu dile getiren Akyol, “Bilecik’te Vali Şefik Aygöl’ün verdiği desteklerle mutlu öğrenci, mutlu öğretmen ve uyumlu okul-veli iletişimi gibi hedeflere örnek çalışmalara imza atıldı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.