Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

YENİ SENDİKA BAŞKANI TEKİN’DEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TÖRE’YE ZİYARET.

YENİ SENDİKA BAŞKANI TEKİN’DEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TÖRE’YE ZİYARET.
14.12.2022
A+
A-

Yeni Sendika (Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası) Eskişehir İl Temsilcisi Abdulbaki Tekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi makamında ziyaret etti.
Tekin, sendikal faaliyetler içerisinde yaşanan her türlü hatadan ders çıkartarak sağlık ve sosyal hizmet sisteminin daha iyi işlemesi, çalışanlarımızın haklarının aranması noktasında slogan yerine çözüm odaklı, bilimsel ve teknik bir anlayışın hakim olması, üretken ve yenilikçi bir yaklaşımla sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın özlük ve sosyal hakları için etkin bir şekilde mücadele edilebilmesi amacıyla yeni bir yola çıktık. Bu yola tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı kucaklamak ve kucaklaştırmak için davet ediyoruz. Bu yolu birlik, beraberlik, samimiyet, cesaret ve liyakatle süsleyeceğiz.”dedi.
Tekin Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre’ye yapmış olduğu başarılı çalışmalardan ve hüsn-ü kabülü ve misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederiz. Dedi.

Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ise yaptığı açıklamada, “Eskişehir, sahip olduğu kültürel ve tarihi mirası ile medeniyetimizin önemli merkezlerinden birisidir. Yunus Emre’nin memleketi, “İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir…” diye başlayan o meşhur sözlerinin ete kemiğe büründüğü yerdir. Bu bilinçle eğitimde Eskişehir’i bulunduğu noktadan daha üst kademeye taşımaya yönelik çalışmayı amaç edineceğimi ifade etmek istiyorum. Bu süreçte iletişime, ekip ruhuna, sorunlara anlık değil, kalıcı ve gerçekçi çözümler aramaya son derece önem verdiğimi belirtmek isterim. Eğitimde başarıyı yakalayabilmek için sistemin öğrenci, veli, öğretmen, yönetici ve personel gibi tüm unsurları önemlidir. dedi.

Töre ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Tekin ve ekibine Sendikal çalışmalarda başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.