Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

YENİ YILDA ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ NE YENİ ADAY

YENİ YILDA ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ NE YENİ ADAY
31.12.2022
A+
A-

Yunusemre Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığına adaylığını açıklayan Uğur Can, “ vefat eden başkanımız Refik Pehlivan ‘ı rahmetle anıyorum diyerek başladığı sözlerine,Öncelikle kısa olarak kendimden bahsetmek istiyorum 1983 Eskişehir Seyitgazi doğumluyum. Kooperatifçilik hayatıma 2009 yılında başladım memurluktan istihbaratına kadar bu işin içindeydim her kademe de görev aldım aynı zamanda esnaflık hayatım babadan oğula yıllardır devam etmektedir.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan adayı Uğur Can;Bilindiği gibi kooperatimizde pek çok olay yaşandı müdüre hanım işten ayrıldı, başkanımız vefat etti, yönetim kurulu içinde başkan secimi yapıldı, seçim süreci başladı ve pek çok aday çıktı. Biz de yeni başkanımız Mehmet Cantek’le beraber devam ettiğimiz bu yolda tüm eski yönetim, yeni yönetim çalışan bütün arkadaşlarımız ve esnaf kardeşlerimizle beraber zaten var olan bir başlangıcın devamını sağlıyoruz.

Uğur Can,Yunusemre Esnaf Kefalet Kooperatifi 2006 yılında kurulduğunu belirterek şuanda Eskişehir’in en büyük kooperatifi, bölge birliği sıralamalarında aktif olarak 2022 yılı içerisinde en çok kredi veren kooperatif takip oranlarıyla kredi geri dönüşleriyle gerçekten Türkiye’de en iyi sıralamada. Bu kooperatifin bu yerlere gelmesinde rahmetli başkanımız refik pehlivan emeği çoktur bizlere de esnafımıza hizmet etmek için uygun ve güzel bir ortam bırakmıştır.

Bu görevi devralan bizlerde canla başla çalışarak esnafımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza söz veriyoruz” ifadelerini kullandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.