Site Rengi

DOLAR 32,5371
EURO 34,8354
ALTIN 2.443,65
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Yerli Malı Haftası Odunpazarı’nda kreş ve Koca Çınar Yaşam Merkezleri’nde kutlandı

Yerli Malı Haftası Odunpazarı’nda kreş ve Koca Çınar Yaşam Merkezleri’nde kutlandı
14.12.2023
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi’ne ait tam zamanlı 8 kreşte eğitim gören çocuklar, Yerli Malı Haftası’nı kartonlardan meyve kostümleri hazırlayarak kutladı.

Odunpazarı Belediyesi, Yerli Malı Haftası’nda çeşitli etkinliklerle kutlama yaptı. Odunpazarı Belediyesi’nin tam zamanlı eğitim veren kreşlerinde ve Koca Çınar Yaşam Merkezleri’nde gerçekleştirilen Yerli Malı Haftası kutlamaları, renkli görüntülere sahne oldu. Tutum Yatırım ve Yerli Malları Haftası kutlaması nedeniyle kreşlerde düzenlenen etkinlikte çocuklar, renk renk kartondan yaptıkları üzerine çeşitli meyvelerin fotoğraflarını yapıştırdıkları taçlar taktı. Kartondan meyve ve sebze kostümleri yapan minikler, armut, çilek, elma, havuç ve ananas oldu. Yiyecekler ile renkli bir sofra hazırlayan minikler, bu birbirinden güzel yiyecekleri arkadaşları ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Düzenlenen etkinlik çerçevesinde çocuklara tutumlu olmak, yerli malı kullanmanın ekonomik açıdan önemi ve sağlık açısından faydaları anlatıldı.

Tutum Yatırım ve Yerli Malları Haftası, Emek ve Gültepe Mahallesi Üniversite Evleri’nde bulunan Odunpazarı Belediyesi Koca Çınar Yaşam Merkezleri’nde de kutlandı. Her 2 merkezde günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar yapıldı. Birlikte şiirler okuyan, şarkılar ve türküler söyleyen koca çınarlar, aynı sofrada bir araya gelerek yiyecek ve içeceklerini paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.