Site Rengi

DOLAR 32,5371
EURO 34,8354
ALTIN 2.443,65
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Yol ayırım dubaları sorumsuz sürücülerin hedefi oldu

Yol ayırım dubaları sorumsuz sürücülerin hedefi oldu
13.12.2023
A+
A-

Eskişehir’de Yunus Emre Caddesinde bulunan yol ayırım dubaları bazı sorumsuz sürücülerin hedefi oldu.
Odunpazarı ilçesi Kurtuluş mahallesinde trafiğin yoğun olduğu Yunus Emre Caddesindeki yol ayırım dubalarının birçoğu tahrip edildi. Yerinden sökülen dubaların, yol kenarına ve kaldırım köşesine bırakılması dikkat çekti.

Vatandaşlar, dubaları bu hale getirenin kim olduklarını bilmediklerini, ancak burada sık sık görülen bir durum olduğunu belirtti. Dubaların hem yol kenarına park yapılmaması hem de yol ayırımı için konulduğu ifade edildi. Vatandaşlar, alınan trafik önlemlerinin bazı sürücüler için anlam taşımadığını belirtirken, yetkililere daha caydırıcı önlemlerin alınması gerektiği çağrısında bulundu.

Çevre esnafı ise, trafik dubalarının yatay ve dikey olarak konulduğunu, ancak doğru yerlerde kullanılmadığını söyleyerek dubaların yolu daralttığını, sürücülerin bazen nereden gideceğini şaşırmakta olduğunu ve bilemediğini söyledi. Bu dubaların plastik olduğu için araçların genellikle üzerinden geçtiği ve bu yüzden kırıldığı ya da yerinden çıktığı ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.