Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Yol verme tartışması tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü

Yol verme tartışması tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü
30.10.2023
A+
A-

Eskişehir’de dün gece Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları yapılırken; seyir halinde olan iki sürücü arasında yol verme tartışması, tekmeli ve yumruklu kavgaya dönüştü.

Olay, dün akşam saat 20.00 sularında Eskişehir’in Tepebaşı ilçesi Eski Bağlar mahallesinde gerçekleşti. İddiaya göre Cumhuriyetin 100’üncü yılının kutlamasından dolayı yoğun olan trafiği hızlıca atlatmak isteyen motosiklet sürücüsü, otomobillerin yanlarından geçmek istedi. O esnada yoluna devam eden otomobil sürücüsü, ani bir manevra ile motosiklet sürücüsünü kenara sıkıştırdı. Yaşanan bu duruma sinirlenen motosiklet sürücüsü, iddiaya göre küfür ve hakaretler savurarak yoluna devam etti. Otomobil sürücüsü aracından inip motosiklet sürücüsü ve yol arkadaşına hakaretler savurunca tansiyon iyice gerildi. İki grup arasında karşılıklı küfürler ve hakaretlerin ardından kavga başladı.

İddiaya göre çevredeki esnafın birkaçı da otomobil sürücüsünü tanıdığı için kavgaya dâhil oldu. Devam eden tartışmayı gören ve o esnada devriye gezen trafik polisleri olaya müdahale etti. Kavganın bittiği düşünülürken, ortadan kaybolan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı, otomobil sahibini arka Baydemir Sokakta tekrar sıkıştırdı. Daha sonra mahalle esnafının koşarak arka sokağa gittiği görüldü. Kalabalığın gelmesiyle, motosiklet sürücüsü ve arkadaşı koşarak gözlerden kayboldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.