Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Yüzügüllü Göynüklüler ile bir araya geldi

Yüzügüllü Göynüklüler ile bir araya geldi
12.03.2024
A+
A-

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, Göynüklüler ile bir araya geldi. Başkan Yüzügüllü Göynüklüler Dernek Başkanı ve üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Göynüklüler Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Dernek başkanı, üyeleri ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Hamid Yüzügüllü fikir alışverişinde bulundu. Yüzügüllü “Tepebaşı’nda bizler hizmete talibiz. 10 yıl boyunca Sivrihisar’da halkımız ve vatandaşlarımız ile gönül yolculuğu yaparak bir olduk Sivrihisar’ı Dünyaya tanıttık. Şimdi de Eskişehir’imizi ve Tepebaşımızı çok daha iyi yönetmek, sizlere en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağız. Tepebaşı’nda birçok eksiklikler var. Biz buraya siyaset yapmaya gelmedik. Bu zamana kadar kim bir çivi çaktıysa Allah razı olsun.

Ancak burada bahane belediyeciliği yapılmış. O koltuk ve belediye kimsenin değil. Belediye halkın belediyesidir. Hizmet etmek istediler de sizler mi engel oldunuz. Bahane belediyeciliğinden başka bir şey yapılmamış. Bu yüzden sizlerle birlik olup hep beraber fikir alışverişinde bulunarak Tepebaşı’mızı en iyi şekilde yöneteceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.