Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 17°C
Sal 21°C

Yüzügüllü: Tepebaşı ve Eskişehir Kazanacak

Yüzügüllü: Tepebaşı ve Eskişehir Kazanacak
25.03.2024
A+
A-

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı nebi Hatipoğlu ile birlikte Şirintepe Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü “Biz 60 gündür ekibimizle birlikte Tepebaşımızda adım atmadık yer bırakmadık. Tüm mahallelerimizin sorunlarına vakıfız. Bizim bu zaman kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Bu zaman kadar sizler vergilerini ödemişsiniz ama hizmet alamamışsınız. Bahane belediyeciliğine maruz kalmışsınız. Belediyeler ticaret hane değil. Belediyeler halkındır.

O koltukta oturanlar ise size hizmet etmek zorundadır. Biz ekibimizle birlikte sizlere daha iyi hizmet etmek için yola çıktık. Göreve geldiğimizde yine sizlerle birlikte toplantılar yaparak en acil halledilmesi gereken sorunlara ele alarak tüm sorunları ortadan kaldırarak çözüme kavuşturacağız. Yapacağımız projelerle Biz değil, Tepebaşı ve Eskişehir kazanacak. Sizlere en iyi hizmeti ve ferah ortamda yaşam sürdürmek için tüm sorunların tek tek çözüme kavuşturacağız” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.