Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 19°C

İstiklal Marşı’nın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Düzenlendi

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Sabiha Gökçen Mesleki ve Anadolu Lisesi'nde, İstiklal Marşı'nın kabulünün 97. senesini kutlama ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi. 
Düzenlenen programa, Okul Müdürü Sırrı Kabadayı, Eskişehirli şairler ve sanatçılar katıldı. Programda, Müdür Kabadayı, günün anlam ve önemini bildiren bir konuşma yaptı. Ardından bir gurup öğrenci, hilal şeklinde sıralanarak İstiklal Marşı'nın tamamını coşkuyla seslendir. Daha sonra sinevizyon gösterisiyle program devam etti. 

Programa davet edilen Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği (EŞYODER)'e üye ozan ve şairler de İstiklal Marşı ve Mehmet Akif 'i anlatan şiirler ve türküler seslendirdi. Etkinliğin sonunda ise katılım gösteren şairler şiir kitaplarını Müdür Kabadayı’ya hediye ettiler. Müdür Kabadayı da hediyelere karşılık şairlere çiçek buketi taktim etti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.