Site Rengi

DOLAR 32,4660
EURO 34,7572
ALTIN 2.440,00
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Karacan: ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın!’

Karacan: ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın!’
13.03.2021
A+
A-

AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Karacan mesajında şu ifadeleri kullandı: “Sağlık, her bireyin temel hakkıdır. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturunca vatandaşlarımızın kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması, insan sağlığının korunması alanında en kaliteli hizmetin verilmesi bizim en önemli hedefimizdir.

Sağlık alanında dünyada sayılı devletlerarasında olmamızı sağlayan sağlık çalışanlarımıza bu hedeflerimizde göstermiş oldukları gayretleri için de sonsuz teşekkür ediyoruz.

Bu mücadelenin kahramanları sizlersiniz
Zor şartlar altında başarı hikâyeleri yazmaya devam eden ülkemizin bu seferki kahramanları ise sağlık çalışanlarımızdır. Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 belasından bir an önce kurtulmak için en modern hastanelerimiz ve gayretle çalışan sağlık personellerimiz her zaman ki gibi görevlerinin başındalar. Bizler evimizdeyken onlar canını ortaya koyduğu için, saatlerce çalışıp yemek yemeyi dahi unuttukları için, uykusuz kaldıkları geceler için, sevdiklerinden ayrı geçirdiği her bir dakika için, çocuklarına dahi sarılamazken binlerce çocuğa sahip çıktıkları için onlara ne kadar minnet borçlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Tek amaçları insanlığa kaliteli bir yaşam sunmak olan, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveri ile yerine getiren ve görevi esnasında hastalanarak şehit olan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.